Advert

SURUÇ İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN GENCLERI SABAH NAMAZINDA BULUŞTURAN ETKİNLİK...

Şanlıurfa'nin Suruç ilçesinde Gençlik Spor Müdürlüğü ilçede yaptığı en anlamlı etkinlikle gençleri sabah namazinda buluşturuyor.

1074 kez okundu.
SURUÇ İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN  GENCLERI SABAH NAMAZINDA BULUŞTURAN  ETKİNLİK...
Advert

ilçede atandığı  günden bu yana kısa zamanda çok sayıda etkinkinlige  imza atan  ve SURUÇ Gençlerinin Ramazan  Abisi  olarak adlandırdığı Spor Müdürü  Ramazan  Bulut "Gençlere namazı  sevdirmek ve birlik  beraberlik  kaynasma adına  her hafta Cuma sabahı  gençlerle farklı  mahallelerde bulunan  camilerde  sabah namazinda  bir araya gelip  sonrasında  çorba  ikraminda bulunuyor.

Bu hafta Ilçe merkezinde  Hacı  Nuri  Güler  camiinde genlerle sabah namazinda buluşan Ramazan Bulut  etkinliği SURUÇ Gençlik Spor kulübü  Başkanı  MUstafa  Yüksel ile ortaklaşa  yaparak  ilçede en anlamlı  etkinlige imza attı. 

Bulut  "Etkinligimizi her hafta farklı bir camide  yapıyoruz.Bu  haftada  Suruç  Gençlik  Spor  yönetimi ile beraber  gerçekleştirdik.Amacımız gençlerimize namazı  sevindirmek  birlik  beraberlik  ve kaynaşmayı sağlamak bizlere  katkıda bulunan  herkese ve özellikle gençlerimize  teşekkür  ediyoruz " dedi.

SURUÇ Gençlik  Spor Kulüp  Başkanı  Mustafa  Yüksel ise " Ilçe Gençlik  Spor  Müdürümüz  Ramazan Bulut  müdürümüzun  gelişi ile adeta  ilce  gençliğinde  bir heyacan  oluştu.Bu etkinlik ilcemizde  ilk  defa oluyor  ben herkese teşekkür  ediyorum "  dedi.

Suruclu gençler ise Ilçe Spor  Müdürü  Ramazan  Bulut 'a özellikle teşekkür  ettiler.

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN