Advert

VALİ ERİN, SURUÇ VE ONBİR NİSAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ile birlikte Suruç ve Aligör’de vatandaşlarla buluştu.

1406 kez okundu.
VALİ ERİN, SURUÇ VE ONBİR NİSAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Advert

Kentin tüm mahallelerinde ve ilçelerinde vatandaşların alışık olmadıkları manzaralarla karşılaşmasına vesile olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün akşam da Suruç’a bağlı Aligör adıyla bilinen Onbir Nisan mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Suruç gezisinde ilk olarak Kaymakam Ferhat Sinanoğlu’nu makamında ziyaret eden Vali Erin, Kaymakam Sinanoğlu’ndan ilçe hakkında bilgiler aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Suruç ilçe merkezi ve Onbir Nisan mahallesinde vatandaşları işyerlerinde ziyaret eden Vali Erin ve beraberindekiler, gece saatlerinde kahvehanelerde vakit geçiren ve çoğunluğu gençlerden oluşan vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali, Kaymakam, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanını bir anda yanlarında gören vatandaşlar, oyunlarını bırakarak Vali ve beraberindekiler ile samimi sohbetler edip, sorunlarını anlattı, taleplerini ilettiler.

Vali Erin, gece geç saatlere kadar devam eden Suruç gezisinde kendisine iletilen sorunları zaman zaman doğrudan ilgililere telefonla iletirken, bazı sorunları da not aldı.

 

VALİ ERİN SURUÇ VE ONBİR NİSAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN