Advert

‘’SİZ YETER Kİ DERS ÇALIŞIN’’

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE HARRAN KAYMAKAMLIĞINDAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KİTAP KAFE HİZMETİ…

1655 kez okundu.
‘’SİZ YETER Kİ DERS ÇALIŞIN’’
Advert

 

Harran Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yaptığı ‘’Kafe Kütüphane’’ projesi öğrencilerin hizmetine girdi.

Harran ilçesinde öğrenim gören çocuklar, Harran Kaymakamlığının projesiyle daha rahat bir ortamda ücretsiz yiyecek ve içecek desteğiyle ders çalışma imkanına kavuştu.

Harran ilçesinde, Kümbet Otel bünyesinde hizmet vermeye başlayan Kafe Kütüphanede öğrenciler, zeka oyunları gibi eğitici sosyal imkanlardan da yararlanıyor.

28 bin öğrencinin bulunduğu Harran İlçesinde, öğrenciler Kafe Kütüphane hizmetinden yararlanıyor.

Kafe Kütüphanede, ders çalışan öğrencilere Harran Kaymakamlığının personelleri ücretsiz çay, kek ve pasta ikramında bulunuyor.

‘’Kafe Kütüphane’’ de ders çalışan öğrenciler, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ile Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ettiler. Öğrenciler ‘’Rahat, huzurlu, sıcak bir ortamda ders çalışıyoruz. Yiyeceğimiz, içeceğimiz eksik olmuyor. Allah devletimizden razı olsun. Arkadaşlarımızla zaman zaman keyifli sohbetlerde gerçekleştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Harran Kaymakamlığımıza teşekkür ediyoruz’’ şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

Kafe Kütüphanede, ders kitaplarının yanı sıra roman kitapları da yer alıyor.

 

‘’SİZ YETER Kİ DERS ÇALIŞIN’’ 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN