Advert

MESLEK SİTELERİNE NEFES ALDIRAN BULVAR ASFALTLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Evren Sanayi Kooperatifi bitişiğinde inşa edilen çeşitli meslek gruplarının yer aldığı sitelere nefes aldıracak bulvarlar ve caddeleri birer birer hizmete kazandırıyor.

1058 kez okundu.
MESLEK SİTELERİNE NEFES ALDIRAN BULVAR ASFALTLANDI
Advert

Evren Sanayi Sitesi Kadıkendi Mahallesi’nde yeni açılan 33. Caddeyi gece-gündüz yürütülen çalışmaların ardından güzergahı asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, 12’ye yakın meslek grubunun yer aldığı sitelerin yol sorununu çözdü.

Kuzeybatı çevreyolu ile Şanlıurfa-Gaziantep devlet yolunu birbirine bağlayacak olan 33. Cadde sayesinde bölgede inşa edilen birçok meslek grubunun sitesi daha hizmete açılmadan yola kavuşacak.

Gıdacılar, Matbaacılar, Mobilya ve Marangozcular, PVC İmalatı, Demirci ve Sobacılar, Briketçiler, Halk Ekmekçiler, Hurdacılar, Lastik İmalatı, Kereste ve Kavakçılar ile Oduncular ve diğer meslek guruplarının yer aldığı sitelerin yollarını asfalta hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, bölge esnafının takdirini topladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri Eyyübiye İlçemiz Kadıkendi Mahallesinde Evren Sanayi Sitesi İçersinde 61. 63. ve 65. Cadde, 8712-8731-8733-8734-8735 ve 8738. sokakları asfalt serimi için hazırladı. Altyapısı tamamlanacak olan caddeler ardından asfaltlanarak hizmete sunulacak.

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN