Advert

LÜTFEN PARKLARIMIZI TEMİZ TUTALIM

burası kasaptaşı Parkı her gün her sabah insanlarımız buraya spor yapmaya geliyorlar.Böyle pisliklerle karşılaşıyorlar.Parkta bir su çeşmesi var bir tanesi tıkanmış. Defalarca oradaki görevleri söyledik hiç kimse Çeşme'yi yapmadı .İnsanlarımız biraz duyarlı olmalı.

1354 kez okundu.
LÜTFEN PARKLARIMIZI TEMİZ TUTALIM
Advert

Almış olduğu maaşlarının hakkını ödemeleri gerekir. Başka parklara bakıyoruz, parkın duvarlarına türlü türlü yazılar yazılmış bu yazıları yetkili insanlara söyledik  yine hiç kimse aldırmadı. O duvarlar olduğu halde yazılar yazılmış durumda duruyor. Lütfen bir yerlere geldiğiniz zaman Allah rızası için görevinizi en iyi şekilde yapmaya bakın. Sizi o göreve atayan insanları mahçup etmemeye bakın.

 

 

İyi çalışın fazla çalışın yetkili insanlardan prim almaya bakın. Koltukta oturmayı sevmeyin. Gezin görün çalışın Fakıbaba'dan hiç örnek almadınız mı ? Sabah 06:00’ da çıkar gezerdi. Her yeri görürdü. Sizler’de ondan  örnek almalısınız. Bir de fen işleri daire başkanlığına seslenmek istiyorum. Kilitli taşların zamanı kalmadı. Çünkü taşların arasına su birikmiş oluyor.

 

 

Vatandaşlar taşlara bastığın zaman vatandaşların üzerine su fışkırıyor. Lütfen bu taşlar kaldırılıp yerine sıcak asfalt yapılmalı. Mesela Ceylanpınar Belediyesi kilitli taşları kaldırarak yerine sıcak asfalt yapıyor. Biz merkezde Büyükşehir olarak  neden yapmayalım.

LÜTFEN PARKLARIMIZI TEMİZ TUTALIM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN