Advert

İbrahim Tatlıses'ten Çok Konuşulacak Dolar Paylaşımı: Doların İnip Çıkmasıyla Bu Vatana, Bu Millete Bir Şey Olmaz!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, aşırı yükseliş gösteren dolar ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz!" dedi.

812 kez okundu.
İbrahim Tatlıses'ten Çok Konuşulacak Dolar Paylaşımı: Doların İnip Çıkmasıyla Bu Vatana, Bu Millete Bir Şey Olmaz!
Advert

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses doların yükselişi ve Türkiye gündemi ile ilgili bir paylaşım yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk bayrağını yerden alıp göğsüne koyduğu bir videoyu paylaşan Tatlıses, "Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var... Ne aç kalırız ne de açıkta kalırız. Burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu böyle bilsin." dedi.

 

Tatlıses'in paylaşımı şu şekilde:

 

"ZOR GÜNLER GEÇECEK, BU ÜLKE NELER GÖRDÜ"

 

"Sayın BAŞKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan'a güvenim ve inancım tamdır... Ekonomimizi alaşağı etmek isteyen, içeriden ve dışarıdan bize savaş açan düşmanlar, hainler yine galip gelemeyecekler!!! Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın... Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var... Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü... Ne ilk olacak, ne de son!!! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz!!!

 

"BİRLİK OLURSAK HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

 

Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz... Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin!!! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı... Birlik olursak her şeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline...!!!"

İbrahim Tatlıses'ten Çok Konuşulacak Dolar Paylaşımı: Doların İnip Çıkmasıyla Bu Vatana Bu Millete Bir Şey Olmaz! 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN