Advert

Öğretim Üyesi Evinde Ölü Bulundu, Öğrencileri Olay Yerinde Gözyaşı Döktü

Denizli'de öğretim görevlisi Önder Çivril kaldığı apart dairesinde ölü bulundu. Çivril'in hayatını kaybettiğini öğrenen üniversite öğrencileri olay mahalline akın etti.

794 kez okundu.
Öğretim Üyesi Evinde Ölü Bulundu, Öğrencileri Olay Yerinde Gözyaşı Döktü
Advert

Denizli'de bir Önder Çivril isimli öğretim görevlisi kaldığı apart dairesinde ölü bulundu. Hocalarının hayatını kaybettiğini öğrenen üniversite öğrencileri olay mahalline akın etti.

POLİS BANYODA CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTI

Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde ki bir apartta meydana geldi. Önder Çivril isimli şahıstan bir süre haber alamayan yakınları daha sonra durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler itfaiye yardımı ile eve girdi. Ekipler bir süre Önder Çivril evde aradıktan sonra banyoda cansız bedeni ile karşılaştılar.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ OLAY YERİNE AKIN ETTİ

Önder Çivril'in cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Çivril'in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

Çivril'in görev yaptığı Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri ise hocalarının ölüm haberi üzerine olay mahalline akın etti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi

Öğretim Üyesi Evinde Ölü Bulundu Öğrencileri Olay Yerinde Gözyaşı Döktü 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN