Advert

Şanlıurfaspor’lu futbolcular çabuk havalara girdiler

656 kez okundu.
Şanlıurfaspor’lu futbolcular çabuk havalara girdiler
Advert

Şanlıurfa pazar günü kendi sahası ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Maçı 10 bine yakın taraftar kitlesi izlemeye gelmişti. Hava çok güzeldi futbol oynayacak havaydı. Protokol tribününde her zaman yazdığım gibi hiç kimse yoktu. Yetkili birini bulamadım. İyi günün dosta çoktur, kötü günün dostu yoktur.
Maçın analizine gelince, Şanlıurfaspor 35 puanla 3.sırada Kahramanmaraşspor ise 20 puanla 13.sırada yer alıyordu. Şanlıurfaspor şampiyonluk için oynuyor, Kahramanmaraşspor ise düşmemek için çaba sarf ediyordu. Şanlıurfaspor takımına bakınca 1 sıradaki Tuzla sporu yenerek ve 2. Sıradaki Menemen Belediyespor’u yenerek 3.sıraya yükselmeyi başaran bir takım olarak gözümüze çarptı.
Bu hafta rakip olan Kahramanmaraşspor 13.sırada yer alıyor. Gel de bu takıma seyircin önünde mağlup ol. Bu futbolculara ne deseniz haklısınız. Çünkü bunların oynamış olduğu futbol, amatör takımlarının oynadığı futboldan daha düşük seviyedeydi. Bu mağlubiyete bir anlam veremedim. Çünkü şampiyonluğa oynayan takımların böyle oynanmaması gerekir. Acaba paralarınımı alamıyorlar.
Bu sezon Sağ bek oynayan Cebrail'in satmışlar. Cebrail Şanlıurfaspor ‘a çok para kazandıracak bir futbolcuydu. Her zaman söyledik Şanlıurfaspor’un tek eksiği forvet diye. İyi bir santrafor almış olsaydı belki Kahramanmaraşspor’u yenebilirdik. Olurduk. Puanımızı 38'e çıkarmış olup şu anda 2. Sırada yer almış olurduk. Neyse bu futbolculardan böyle sonuç olur hayırlısı olsun…

Şanlıurfaspor’lu futbolcular çabuk havalara girdiler 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN