Advert

Şanlıurfaspor’a Vali Erin’den destek sözü

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’a Vali Erin’den destek sözü geldi. Kulübü ziyaret eden Vali Erin tesislerde yöneticilerle bir araya geldi.

491 kez okundu.
Şanlıurfaspor’a  Vali Erin’den  destek sözü
Advert

Maddi anlamda sıkıntılı bir süreç yaşayan Şanlıurfaspor’u ziyaret eden Vali Erin burada futbolcular ve yöneticilerle Şanlıurfaspor tesislerinde bir araya geldi. Başkan Yetim, yöneticiler ve futbolcularla bir araya gelen Vali Erin, futbolculara destek sözü verdi.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Şanlıurfaspor, maddi sıkıntılardan dolayı 5 oyuncusu ile yolları ayırmak zorunda kaldı. Ara transfer döneminde borçlar nedeniyle transfer tahtasını açamayan kulübün boşalan mevkilere altyapıdan oyuncuları takviye etti.

Altyapıdan gelen gençlerle ligin başlamasıyla ilk maçını kazanan Şanlıurfaspor, daha sonraki iki lig maçında iyi bir oyun ortaya koyamayınca sahadan yenik ayrıldı. Rakiplerine karşı oynadığı maçlarda gerek stoper mevkisinde gerekse de ileri uçta etkisiz kalan kulüp rakiplerine boyun eğdi.

Geçtiğimiz iki haftalık maç periyodunda özellikle stoperde yaşanan sorunlar nedeniyle kalesine kolay gol yemeye başladı. Oyuncuların isteksiz tavırları da eklenince yenilgiler kaçınılmaz hale geldi.

Gol yollarında atak oluşturmakta da sıkıntı yaşayan temsilcimiz, son oynadığı Sivas Belediyespor maçında hem kanatları iyi kullanamadı hem de ileri uçtaki oyuncuların ağır kalması nedeniyle gol bulmakta sıkıntı yaşadığı görüldü.

Vali Erin’den destek sözü

Salı günü yönetim ve futbolcularla bir araya gelen Vali Erin burada futbolculara destek olacağını belirtti.Şanlıurfaspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin Kulübümüzü ziyaret ederek yönetim kurulumuz ve futbolcularımıza destek sözü verdi” İfadelerine yer verildi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim Gazetesi

Şanlıurfaspor’a Vali Erin’den destek sözü 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN