Advert

AK BAŞKAN ADAYI BEYAZGÜL EMLAKÇILARLA BULUŞTU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında toplumun tüm kesimleriyle buluşarak fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

338 kez okundu.
AK BAŞKAN ADAYI BEYAZGÜL EMLAKÇILARLA BULUŞTU
Advert

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odasının düzenlediği programda emlakçı esnafıyla bir araya gelerek çalışmalarını aktardı.

 

Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli ve İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ile birlikte Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odasının düzenlediği programa teşkilat üyeleri, oda başkanları ve emlakçı esnafı katıldı.

 

BEYAZGÜL:YÜRÜRLÜĞE GİREN EMLAK YASASINI ANLATTI

 

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Tokmak, Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli ve İlçe Başkanı Ahmet Aksoy’un bir selamlama konuşmasıyla başlayan programda konuşan AK Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, yürürlüğe giren yasanın emlakçılara getirdiği yenilikleri anlattı.

 

BEYAZGÜL:KORSAN EMLAKÇILIĞA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

AK Başkan Adayı Beyazgül “Dünyada emlakçılık artık çok değerli. Türkiye’de de bu değeri kazanacak. Emlakçılar artık kurumsallaşacak kayıt dışı emlakçılık ortadan kalkacak. Artık herkes emlakçılık yapıyor olmayacak. Bende Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda bu kanunun getirdiği hususların takipçisi olacağım. Korsan emlakçılığa müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

BEYAZGÜL:AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK TEK BELEDİYEYİZ

Şanlıurfa’ya hizmet etmenin kutsal bir görev olduğunun altını çizen AK Başkan Adayı Av.Beyazgül, “İnşallah kenti beraber yöneteceğiz. Sizlerin görüşleri fikirleri bizler için büyük önem taşıyor. Hep birlikte bu kenti idare edeceğiz. Bizde ayrı gayrı olmayacak biz tek bir belediye olacağız” diye konuştu.

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN