Advert

'Sanayi sitesi esnafının sorunlarını çözeceğiz’

Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin Cevheri, Şanlıurfa’nın kanayan yarası olan eski sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.

6360 kez okundu.
'Sanayi sitesi esnafının sorunlarını çözeceğiz’
Advert

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında eski sanayi sitesi, oto galericiler sitesi ve maliye caddesi esnafı ziyaret etti. Burada esnafın sorunlarını dinleyen Cevheri, esnafın sorunlarının çözümü noktasında ciddi projeleri olduğunu söyledi. Sanayi sitesi esnafı ciddi sorunlarını olduğunu ve sorunların çözümü noktasında sürekli yalnız kaldıklarını söyledi.

Urfalıların teveccühü artıyor

Seçim çalışmalarını son sürat devam ettiren Cevheri, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanıyor. Şanlıurfa’nın her mahallesini, sokağını adım adım gezerek sorunları dinleyen ve yanına not alan Sabahattin Cevheri, Şanlıurfalıların gösterdiği teveccühle belediye başkanı seçildiğinde bu sorunların çözümü için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

“Sorunların üstesinden geleceğiz”

Sanayi sitesinde kalan küçük esnaf kendileri için yapılacak olan yeni sanayi sitesinin bir türlü bitirilmediğini belirterek Cevheri’ye şikâyetlerini iletti. Sabahattin Cevheri, “İşimiz gerçekten zor ama bunun üstesinden geleceğiz. Yıllardır burada sıkıntı içindesiniz. İnşallah sizlerin de sorun ve sıkıntılarını kökten çözerek daha temiz daha sağlıklı bir alanda çalışmanızı sağlayacağız.” dedi.

'Sanayi sitesi esnafının sorunlarını çözeceğiz’ 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN