Advert

‘Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız’

Sabahattin Cevheri, “Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız.” diyerek Ceylanpınar halkından destek istedi.

895 kez okundu.
‘Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız’
Advert

 

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında sınır ilçesi Ceylanpınar’a çıkarma yaptı. Ceylanpınar halkı tarafından sevgi seli ile karşılanan Cevheri, Ceylanpınar’ın Şanlıurfa için çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek, “Ceylanpınar’ımızı daha güzel yerlere taşıyacağız.” dedi.

Vatandaştan tam destek

Gittiği her ilçe her mahalle ve sokakta sıkmadığı el bırakmayan Sabahattin Cevheri, vatandaşların büyük sevgisi karşılanıyor. Gittiği her yerde vatandaşlar tarafından kucaklanan ve ‘senin başkan yapacağız. Gönlümüz seninle’ gibi destek sloganları alan Cevheri, hep beraber Şanlıurfa’ya ve ilçelerine hizmet edeceğiz. Biz sizlerin hizmetkârlığınızı yapmaya geliyoruz.” diye konuştu.

Biz anlayışı ile çalışacağız

Esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleri gerçekleştiren mütevazı gösterişten uzak bir çalışma ile tek tek vatandaşların yüreğine dokunuyor. Gittiği her yerde destek sözü alan Cevheri, Şanlıurfa için projelerini de anlatıyor. Vatandaşların, ‘Şanlıurfa’yı artık temiz ellere teslim edeceğiz.’ Söylemlerine karşın Cevheri, “Ben sizinle birlikte Şanlıurfa’yı yöneteceğim. Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız.” şeklinde konuştu.

‘Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız’ 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN