Advert

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan Şanlıurfalılara teşekkür;

“Vatandaşımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor”

515 kez okundu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan Şanlıurfalılara teşekkür;
Advert

 

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitinginde meydanı tıklım tıklım dolduran Şanlıurfalı hemşehrilerine teşekkür etti.

AK Başkan Bahattin Yıldız, büyük mitingle yine görüldü ki, vatandaşlarımızın sorunları kimin çözeceğini çok iyi bildiğini söyledi.

 

Teşekkürler Şanlıurfa

Şanlıurfalı hemşehrileriyle bir kere daha gurur duyduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Şanlı şehrimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yine her zamanki gibi bağrına bastı. Yiğit Şanlıurfalı hemşehrilerimize ve AK Parti teşkilatlarımıza bu coşkulu katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Büyük mitingle yine görüldü ki, vatandaşlarımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor” dedi.

 

AK Partinin temelinde belediyecilik var

AK Partinin temelinde belediyecilik olduğunu hatırlatan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Belediyecilik AK kadrolara Cumhurbaşkanımızın mirasıdır. Büyükşehir, İlçe ayırımı yapmadan, vatandaşın taleplerini anında yerine getirecek sistemi hayata geçireceğiz. Çünkü AK Partinin temelinde belediyecilik var. Büyükşehir, küçük şehir ayırımı olmayacak ve bunu vatandaşa yansıtmayacağız. Gezip dolaşıyoruz, vatandaşla hemhal oluyoruz. Görüyoruz ki; vatandaş kararını çoktan vermiş. AK Partili Belediyeler olarak vatandaşımızı mahcup etmeyecek hizmetlere imza atacağız. AK Partili Belediye Başkanlarımız uyumlu olacak, sorunların takipçisi olacak ve sorunları bir bir çözecekler. Zaten vatandaşımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor. Şanlıurfalı hemşerilerimize güveniyorum. Biliyoruz ki, onlar da AK Partiye, AK adaylarımıza güveniyor ve inanıyor” diye konuştu.

 

İmparator İbrahim Tatlıses’e teşekkürler

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenen Büyük Şanlıurfa mitingi için memleketine gelen hemşehrimiz İmparator İbrahim Tatlıses ile bir araya geldiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Şanlıurfa’mızın ismini sadece Türkiye’ye değil, dünyaya en iyi şekilde duyuran değerli ünlü sanatçı hemşehrimiz İmparator İbrahim Tatlıses’e teşekkür ediyoruz. Mitingimiz kendileriyle biraz daha güzelleşti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan Şanlıurfalılara teşekkür; 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN