Advert

GÜLPINAR VE BEYAZGÜL SİVEREK’TE MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇTI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Adayı Sinan Tokdemir'in seçim ofisini açtı.

817 kez okundu.
GÜLPINAR VE BEYAZGÜL SİVEREK’TE MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇTI
Advert

 

 

Miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına Karakeçili aşireti başta olmak üzere bölgenin önemli aşiretlerinden binlerce kişi katıldı.

 

AK Parti Siverek Belediye Meclis Üye Adayı Sinan Tokdemir seçim ofisi açılışında kendilerini yalnız bırakmayan AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve Av. Beyazgül başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

BEYAZGÜL: YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

Mitinge dönüşen açılıştan dolayı AK Parti Siverek Belediye Meclis Üye Adayı Sinan Tokdemir’e teşekkür eden Başkan Adayı Av. Beyazgül,” Geçtiğimiz günlerde projelerimizi açıkladık. Projelerimiz 2 ana başlıktan oluşuyor. Bunlardan ilki kalkınma diğeri ise istihdam ve şehircilik ile ilgiliydi. Bu başlıklarda yaşanan sorunları yaparsa yine AK Parti yapar” dedi.

 

GÜLPINAR: BELEDİYECİLİK İŞİ EKİP İŞİDİR; BELEDİYENİN TAPUSU HALKINDIR

Coşkulu bir şekilde açılışı yapılan bürodan dolayı Karakeçili aşiretine ve Sinan Tokdemir’e teşekkür eden AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M.Kasım Gülpınar, “Belediyecilik işi bir ekip işidir. Hizmet yarışıdır. Bu yarışta oldukça takdir edeceğimiz ehil olduğuna inandığımız isimleri sizler için seçtik. Bugün hem Cenap kardeşimiz hem de Sinan Kardeşimiz açılışını yaptığımız bürolarla bize desteklerini göstermişlerdir. Onları bu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Ben kolay kolay söz vermem ama bu kez vaad ediyorum ki belediyenin tapusu sizlerde olacak. 1 Nisan’da belediyenin tapusu halkın elinde olacaktır. Bu belediyeyi AK Parti kazansın hepiniz bu belediyenin sahibisiniz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosu açılışına geçildi.

 

BEYAZGÜL’DEN KIRVAR VE KIRAVAR SEÇİM OFİSLERİNE ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül Siverek temaslarının son durağında Belediye Meclis Üyesi Adayları Mehmet Ali Kırvar ve Cumali Karavar'ı seçim bürolarında ziyaret etti.

GÜLPINAR VE BEYAZGÜL SİVEREK’TE MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇTI
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN