Advert

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin olağan toplantısına katılarak gençlerin çalışmaları hakkında istişarede bulunarak deneyimlerini paylaştı.

516 kez okundu.
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Advert

 

 

Gençlik adına birçok çalışmaya imza atarak oluşturduğu komisyonlarda gençlik ne istiyor sorusunu soran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi rutin olarak toplantılarını düzenliyor. Bu kapsamda toplantılarının bu günkü konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, gençlik üzerine deneyimlerini paylaştılar.

 

Gençliğin her alanda faal olması için Gençlik meclisini kurduklarının altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, gençlerin şehrin sorunlarını ve gençlere yönelik yapılacak olan çalışmalarda gençlerin istişare ile rapor sunmaları gerektiğini belirtti.

 

“Şehri genç olarak yaşayan sizlerin gençler için neler yapılabilir sorusun için projeler üretmeniz lazım ” diyen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak 3,5 yılda gençliğe yapılan çalışmaları anlatarak gençliğin iyi bir eğitim alarak yarınlara daha iyi bakması için ellerinden gelen tüm özveriyi sergilediklerinin altını çizdi.

 

Aynı şekilde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin Şanlıurfa Gençliği adına büyük çalışmalar ve projelerin üretilmesi gerektiğini ifade eden Genel Sekreter Abdülkadir Açar da Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda gençlerimize sahip çıktılarını ve yarınlara hazırladıklarını ifade etti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclis Başkanı Faruk Evran ise, Desteklerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederek gençlik adına yapılan hizmetlerin hiç unutulmayacağının altını çizdi.

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN