Advert

Şanlıurfa da Amatör maçta tekme tokatlar konuştu

Haliliye Belediyesi 2.Amatör B grubunda Şampiyonluk yarışında olan Eyyübiye Belediyespor ile Bağmancıspor karşılaşması kırmızı kartlar nedeniyle tatil edildi.

605 kez okundu.
Şanlıurfa da Amatör maçta tekme tokatlar konuştu
Advert

Yenice stadında hakem Ali Cengiz’in yönettiği Eyyübiye Belediyespor ile Bağmancıspor karşılaşmasında Eyyübiye Belediyespor’dan 6 kişinin kırmızı kart yemesi nedeniyle maç hakem tarafından tatil edildi. Aynı karşılaşmada Bağmancıspor’da 3 futbolcu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Heyecanlı anların yüksek olduğu maçta yöneticiler de kırmızı kart yedi.
 
Maçın ilk yarısında dakikalar 45’i gösterdiğinde Eyyübiye Belediyespor karşılaşmada 2-0 önde giderken her iki takımdan birer kişi kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
 
Kırmızı kart görerek sahanın dışına çıkan iki oyuncu saha kenarında tekme tokatla birbirine girince ortalık karıştı. Olaya diğer oyuncular ve yöneticiler de katılınca karşılaşmada kırmızı kartlar uçuşmaya başladı. Eyyübiye Belediyespor’dan 6 kişi kırmızı gördü. Rakip Bağmancıspor’da ise 3 oyuncu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
 
Eyyübiye Belediyespor karşılaşmada 7 kişinin altına düşmesi nedeniyle maç hakem tarafından tatil edildi.
Karşılaşmada Eyyübiye Belediyespor futbolcusu köşe atışı bayrağını alıp Bağmancıspor oyuncusunun kafasına vurdu. Polis olayları yatıştırmak için biber gazı sıktı. Biber gazından bir polis memuru etkilenirken Bağmancıspor’da ise 2 futbolcu yaralandığı için hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa da Amatör maçta tekme tokatlar konuştu 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN