Advert

CANPOLAT’TAN BİR MÜJDE DAHA

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Sırrın mahallesindeki Cem evini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

792 kez okundu.
CANPOLAT’TAN BİR MÜJDE DAHA
Advert

 

 

HALİLİYE BELEDİYESİ KENDİ ASFALTINI SERECEK

 

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şube Başkanı Reşit Burhan’ın ev sahipliğinde Cem evinde vatandaşlarla buluşan AK aday Canpolat, Bizler hizmet erleriyiz. Hizmet adamıyız. Sırrın mahallesi de mahalle sakinleri de başımızın tacıdır. 31 Mart'ta Allah’ın yardımı ile ve siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile Haliliye Belediye Başkanlığı nasip olursa Haliliye Belediyesi artık kendi asfaltını halkın hizmetine sunacaktır.

 

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, göreve gelmesi halinde yapayacağı projeleri toplantıya katılan vatandaşlara detayları ile birlikte anlatarak destek istedi.

 

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat,Haliliye Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Emin Ateş ile birlikte Oto alım sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK aday Canpolat, Oto galericiler ve traktörcüler sitesini ziyaret ederek esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Esnaflarımızın AK Partiye güvenleri tam. 31 Martta seçilmemiz halinde bizlerde esnaflarımın hizmetinde olacağız”. Dedi.

CANPOLAT’TAN BİR MÜJDE DAHA 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN