Advert

Vali Erin: Şanlıurfa’da İşsizlik Tarih Olabilir

Şanılurfa Valisi Abdullah Erin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Ülkemizin büyümesi ve toplumumuzun refahı için alın teri döken tüm çalışan kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ediyorum” dedi.

540 kez okundu.
Vali Erin: Şanlıurfa’da İşsizlik Tarih Olabilir
Advert

 

Bireylerin, ailelerin, şehirlerin ve ülkelerin kalkınmasının ancak emek vererek, çalışarak mümkün olacağına dikkat çeken Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:

Bilindiği gibi tüm dünyada 1 Mayıs, işçi ve emekçilerimizin sorunlarına çözüm aradığı bir gün olarak kutlanmaktadır. Ülkemizde de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan bu günün, tüm çalışanların haklarını tam olarak alabildiği, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına uygun çalışma imkanları bulduğu günler olmasını diliyorum.

Şanlıurfa gibi işgücüne katılmayı bekleyen çok yüksek miktarda nüfusun olduğu bir şehirde, gençlerimizin çalışma hayatına katılması, işsizlik sorunlarının çözülmesi için çok önemli adımlar atılmaya devam etmektedir.

Halen Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette olan fabrikalarda, yaklaşık 25 bin insanımız istihdam edilmektedir. İstihdam rakamını arttırmak, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sunmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğümüz sanayi ihtisas bölgelerinin faaliyete girmesi ile istihdam rakamını çok daha yüksek rakamlara çıkarmayı hedefliyoruz. Dünyanın en verimli topraklarına, en bol suyuna ve güneşine sahip olan şehrimizde kurulumunu tamamladığımız Ayakkabıcılık, Hazır Giyim, Besi Organize ve Gıda OSB’deki tesislerin faaliyete girmesi ile Şanlıurfa’da çalışmak isteyen herkesin iş bulabilmesini umut ediyorum.

Herkesin elinin emeği, alnının teri, kısaca emeğinin karşılığını tam olarak alacağı, sorunların karşılıklı diyalogla çözüme kavuşacağı, çalışma hayatında sorunların ortadan tam olarak kalktığı günler getirmesi dileğiyle, işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.

Vali Erin: Şanlıurfa’da İşsizlik Tarih Olabilir
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN