Advert

Başka illere uçak seferleri sözü ne oldu?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, uçak seferleri ile ilgili yaptığı açıklamada, THY'nin İstanbul seferini 4'e, Anadolu Jet'in ise Ankara seferlerini 3'e çıkaracaklarını belirtti. Ancak vatandaşlar, diğer illere uçuş seferlerinin olmamasına tepki gösteriyor.

279 kez okundu.
Başka illere uçak seferleri sözü ne oldu?
Advert

Şanlıurfa'da uçak seferleri tartışmaları halen sürüyor. 2019 yılının Göbeklitepe Yılı olması dolayısıyla turizm hedefini büyüten Şanlıurfa, uçak seferleri sorunu ile karşılaşınca tepkiler artmıştı. Bunun üzerine siyasiler uçak firmaları ile irtibata geçerek Ankara, İstanbul seferlerinin artırılacağını belirtmişlerdi. İzmir'de iptal edilen seferin yeniden aktifleştirileceği ve Antalya'ya da yeni uçuş seferi konulacağı belirtilmişti.
Beyazgül, uçak seferlerinin 9'a çıkacağını belirtti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Haziran ayı sonunda THY'nin İstanbul seferlerini 4'e, Anadolu Jet'in ise seferlerini 3'e çıkaracağını belirtti. Mart ayında 5 olan sefer sayısının Nisan'da 7'ye, Mayıs ayında ise bu seferlerin 8'e yükseltildiğinin altını çizen Başkan Beyazgül, Haziran ayının sonunda ise THY, Anadolu Jet ve Pegasus ile İstanbul ve Ankara'ya seferlerin günde 9'a çıkacağını ifade etti.
'Temenniler vatandaşın işi olsun; siz icraat yapın!' 
Sosyal medyada uçak seferleri ile ilgili bilgi paylaşan Başkan Beyazgül, "Şehrimize katkı sağlayan havayolu firmalarına şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, Ankara ve İstanbul dışındaki farklı şehirlere de sefer başlatmalarını bekliyoruz İnşallah." dedi. Vatandaşlar ise Başkan Beyazgül'e, "Temenniler bize kalsın, siz icraat gösterin" cevabını verdi.
'Siyasilerle birlikte sefer meselesini çözün!'
İstanbul ve Ankara haricinde diğer illere de uçak seferleri talebinde bulunan vatandaşlar, Antalya, İzmir, Kıbrıs'a da uçak seferlerinin konulması gerektiğini belirttiler. Uçak seferlerinin diğer illere olmadığına tepki gösteren vatandaşlar, seçimden önce bir araya gelen siyasetçilerin tekrar bir araya gelerek söz konusu sorunun çözümü için çalışmaları gerektiğini belirtti. Şanlıurfa'dan İstanbul ve Ankara dışından başka illerde de uçak seferlerinin konulmasını temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'e vatandaşlar, seçilmiş siyasetçilerle birlikte bu sorunun çözümü için çalışmaları gerektiği yorumunda bulundular.
 Fiyatlar çok yüksek
Uçak seferlerinin İstanbul ve Ankara dışında başka illere de olması gerektiğini belirten vatandaşların en fazla şikayet ettiği konulardan biri de uçak bileti fiyatları oluyor. Vatandaşlar uçak seferlerinin başka illere de uygulanması talebinin yanı sıra fiyatlarının düşürülmesi için de talepte bulundular.

Başka illere uçak seferleri sözü ne oldu? 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN