Advert

AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN BAYDİLLİYE ZİYARET

Yunanistan’ın Loutraki şehrinde düzenlenen 29. Avrupa şampiyonasında rakiplerini geçerek Avrupa şampiyonu olan Karaköprü Belediyesporlu Bilek Güreşçisi Emre Albaş Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti.

509 kez okundu.
AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN BAYDİLLİYE ZİYARET
Advert

 

 

Karaköprü Belediyespor’un bilek güreşi takımı sporcuları Türkiye’yi Avrupa şampiyonasında temsil ederken, 60 kiloda Emre Albaş tüm rakiplerini geçerek Avrupa şampiyonu olmuştu.

Yunanistan’ın Loutraki şehrinde düzenlenen 29. Avrupa şampiyonasında bütün rakiplerini yenerek kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan ve Türk bayrağını dalgalandıran, Karaköprü Belediyespor’un Bilek Güreşçisi Emre Albaş kendilerine her türlü desteği veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek şampiyonluğunu armağan etti.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Yardımcısı Sait Akdağ ile birlikte Başkan Baydilli'yi makamında ziyaret eden Avrupa Şampiyonu sporcu Albaş, Başkan Baydilli'ye kendilerine verdiği destekler için teşekkür etti.

 

Avrupa Şampiyonu sporcuyu tebrik eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesporlu sporcunun Avrupa'da Türk Bayrağını dalgalandırmasının kendilerini gururlandırdığını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Emre kardeşimiz Yunanistan'daki Avrupa şampiyonamızda gerçekten güzel bir başarı kazanarak hepimizi gururlandırdı. Karaköprü Belediyesporlu sporcumuzun bu başarısı inşallah Şanlıurfa'daki diğer gençlere örnek olacaktır. Ben bu şampiyonluğundan dolayı Emre kardeşimizi ve diğer sporcuları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN BAYDİLLİYE ZİYARET
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN