Advert

Şanlıurfalı vatandaşlar,Sıcaktan durakta bekleyemiyoruz'

Sıcaklıkların başlamasıyla vatandaşların da durak stresi başladı. Şanlıurfalı vatandaşlar, otobüs duraklarına vantilatör istiyor.

533 kez okundu.
Şanlıurfalı vatandaşlar,Sıcaktan durakta bekleyemiyoruz'
Advert

Hava sıcaklıklarının yüksek olduğu Şanlıurfa'da havaların ısınmaya başlamasıyla vatandaşların durak stresi de başladı. Modern duraklara sahip olmayan Şanlıurfa'da, yaz ve kış mevsiminde vatandaşlar duraklardan oldukça dert yanıyor.  



Demir yığınından öteye geçmeyen duraklar kış mevsiminde su alırken, yaz mevsiminde de fırına dönüşüyor. Durakta otobüs bekleyen vatandaşlar, sıcak havada durakların ısıyı engellememesine tepki gösterdi.
Toplama merkezinde bulunan duraklarda buhar püskürmeli vantilatörler takılırken, diğer duraklarda ise sıcaklığı engelleyen hiçbir çalışma yapılmıyor. Bazı durakların gölgeliği bile olmazken, vatandaşlar duraklara vantilatör yapılmasını istiyor.



Durakların adeta birer düdüklü tencereye dönüştüğünün altını çizen vatandaşlar, "Birçok ilde vatandaşlar klimalı durakta otobüs bekliyor. Kış mevsiminde ısınan duraklarda otobüs bekleyen vatandaşlar, yazın da klimalı durakta serin havada bekliyor. Bizim Şanlıurfa'daki duraklara baktığımızda demir parçasından öteye geçmiyor. Bazı durakların gölgeliği bile yok. En fazla vantilatör takmışlar o da sadece toplama merkezindeki duraklarda var. Şanlıurfa'daki duraklarda klimadan vazgeçtik, bari vantilatör taksınlar." şeklinde konuştular.

'Sıcaktan durakta bekleyemiyoruz'
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN