Advert

Şanlıurfaspor tesislerinde çim bakımı başladı

TFF 2.Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da uzun süredir bakımsız bırakılan çimlerin bakımına Başkan Yılmaz el attı. Başkan yılmaz ilk olarak çimlerin biçilmesi için çalışmaları başlattı ve yerinde inceledi.

550 kez okundu.
Şanlıurfaspor tesislerinde çim bakımı başladı
Advert

Şanlıurfaspor’un idmanlarını yaptığı çim saha bakımsızlık nedeniyle otlar kuruma noktasına geldi. Yeni yönetimin göreve başlamasıyla beraber kuruma noktasına gelen çimlerde bakım çalışması başlattı.
 
Şanlıurfspor başkanı Mehmet Yılmaz, Şanlıurfaspor tesislerinde kuruma yüz tutmuş çimlerin biçilmesi için talimat verdi. Çalışmaları yerinde inceleyen başkan Şanlıurfaspor sevenlerine çağrı yaparak, “Çok ama çok eksiğimiz var, onun için de tüm Şanlıurfaspor Sevenlerini Kulübe sahip çıkmaya, bizlere destek olmaya davet ediyorum” dedi.
 
İşte Başkan Yılmaz’ın sosyal medyada paylaştığı o mesaj:
“Tesislerimizde çalışmaları başlattık ilk olarak idman sahalarımızın çimlerin biçilmesi ile başladık "Bakarsanız bağ olur bakmasanız dağ olur "
Çok ama çok eksiğimiz var, onun için de tüm Şanlıurfaspor Sevenlerini Kulübe sahip çıkmaya, bizlere destek olmaya davet ediyorum. "Çünkü ata sözümüz gibi damlaya damlaya göl olur "

Şanlıurfaspor tesislerinde çim bakımı başladı 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN