Advert

BAŞKAN KUŞ’TAN HACIBAYRAM MAHALLESİNE YEŞİL ALAN MÜJDESİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinde başladığı mahalle gezileri kapsamında beraberindekilerle birlikte Hacıbayram mahallesine gitti. Mahalle sakinlerinin park ve taziye evi konusunun ivedilikle çözüleceğini belirten Başkan Kuş, vatandaşların takdirini topladı.

422 kez okundu.
BAŞKAN KUŞ’TAN HACIBAYRAM MAHALLESİNE YEŞİL ALAN MÜJDESİ
Advert

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinde başladığı mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kuş beraberinde; Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım, Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ve ilgililerle birlikte Hacıbayram mahallesine geçti. Mahallede Muhtar İbrahim Akdemir ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan  Başkan Kuş, vatandaşlar tarafından talep edilen park ve taziye evi konusunda da mahalle sakinlerine müjde verdi. Bölge sakinlerinin sosyal yaşam alanı eksikliğinin kısa sürede giderileceğini belirten Başkan Kuş, vatandaşların takdirini topladı.

Sorunlara bir bir neşter vuracaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Bugün güne Hacıbayram mahallemizde başladık. Sağ olsun muhtarımız bizleri karşıladı. Hacıbayram mahallemizi sokak sokak gezdik, dolaştık ve sıkıntıları gördük. Mahallenin sıkıntılarını muhtarımız bizlere aktardı ve bizlerde yerinde tespit ettik. Birçok mahallemiz gibi Hacıbayram mahallemizde de eksiklikleri gördük. İnşallah bu sorunlara bir bir neşter vuracağız. Hacıbayram mahallemizin bütün sıkıntılarını ivedi bir şekilde çözümleyeceğiz. Ben buradan Muhtarımıza, Meclis Üyesi kardeşimiz Hüseyin Yıldırım’a bize sundukları katkıdan dolayı teşekkür ederim. “ dedi.

Hacıbayram Mahalle Muhtarı Muhtar İbrahim Akdemir ise Başkan Kuş’a teşekkür ederek,” Sabahın erken saatlerinde Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş bizleri ziyaret etti. Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Kendisine eşlik eden Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım ve Eyyübiye Muhtarlar Denek Başkanımız Mehmet Kestop’a da ayrıca teşekkür ederim.  Ümit Caddesinin sonunda mahallemizde Park, Taziye evi ve Okul sorununun olduğunu Başkanımıza ilettik ve Başkanımız gerekenin yapılması için talimat verdi. Başkanımıza mahallem adına teşekkür ederim. “şeklinde konuştu.

 

Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop ise konuşmasında şunları söyledi,” Eyyübiye Belediye Başkanımız ve Eyyübiye Muhtarlar Dernek üyelerimiz ile bugün Hacıbayram Mahallesinde incelemelerde bulunduk. Sayın başkanımız eksik ve ihtiyaçları yerinde gözlemledi ve muhtarımızın taleplerini dikkate alacaklarını bildirdi. Ben Belediye Başkanımıza ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. “

BAŞKAN KUŞ’TAN HACIBAYRAM MAHALLESİNE YEŞİL ALAN MÜJDESİ 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN