Advert

BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOL TAKIMI, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Yeni sezonda Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, hazırlıklarına başladı. İlk maçında Ziraat Bankası ile karşılaşacak olan takımda hedef galibiyet olarak belirlendi.

401 kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOL TAKIMI, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Advert

 

Sporun her alanında Şanlıurfa'ya kazandırdığı başarılar ile gündeme gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde gençlere yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Düzenlediği eğitim ve kurslarla lisanslı sporcu sayısını arttıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde bu kez Voleybol Sezonu için geri sayım başladı.

2019 - 2020 sezonunda Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, sezon hazırlıklarına sıkı bir şekilde başladı. İlk karşılaşmasını 12 Ekim'de kendi evinde Ziraat Bankası ile yapacak olan ekipte hedef ise galibiyet olarak belirlendi. Geçtiğimiz gün yapılan fikstür çekimlerinin ardından B Grubundaki tüm karşılaşmaları belirlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL: ŞANLIURFA'MIZ SPORDAKİ BAŞARILARI İLE DE ANILACAK

Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da gençlere yönelik her türlü yatırımı hayata kazandırmaya devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sporun her dalında gençler yetiştirmek için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Şanlıurfa gençliğine inanan ve onlara güvenen bir kadro olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Beyazgül, "19.5 yaş ortalaması ile Türkiye'nin en genç şehriyiz. Onun için attığımız her adımda gençlerimizi düşünmek zorundayız. Biz, eğitim ve spordaki başarıları ile her zaman şehrini temsil eden gençlerimizin içerisindeki yetenekleri keşfetmek ve onlara gerekli imkanı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Lisanslı sporcu sayımızın giderek arttığı şehrimizde gerek voleybolda gerekse sporun her branşında emek veren tüm gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.

BÜYÜKŞEHİR VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN