Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL, KUVEYT BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kuveyt Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi’yi makamında ağırladı.

315 kez okundu.
BAŞKAN BEYAZGÜL, KUVEYT BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADI
Advert

 

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kuveyt Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti. Büyükşehir şeref defterini imzalamasının ardından Büyükelçi Zawavi ile görüşen Başkan Beyazgül, Zawavi’yi Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

Açıklamasında Başkan Beyazgül, “Kuveyt Büyükelçimiz ve kardeşimiz, dostumuz Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi Şanlıurfamızı ziyarete geldi. Şanlıurfa bir ensar şehri. Yakından tanıyayım, problemlerini öğreneyim, insanlarını tanıyayım diye bir Kuveyt Büyükelçisi’nin buraya ziyarete gelmesi bizi gerçekten çok mutlu etti. Büyükelçi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi ve Devlet Başkanına teşekkür ediyoruz. Kuveyt ve Türkiye’nin istişare edeceği çok konular var. Birçok ortak nokta var. Biz bu buluşmamızı ilerde daha verimli çalışmalara dönüştüreceğiz. Biz şunu arzu ederiz ki bu güzel ziyareti dünyanın diğer ülkeleri de örnek alsın. Bütün Kuveyt halkına da buradan selamlarımı iletiyorum” dedi.

 

Kuveyt Ankara Büyükelçisi Ghassan Yousef Abdulbari Al Zawavi da, “Bu ziyaretten dolayı müşerref oldum. Şanlıurfa’ya ikinci ziyaretim. Bir daha tekrar gelmeyi düşünüyoruz. Daha güzel günler için geleceğiz. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL KUVEYT BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADI 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN