Advert

Sözünü tutan belediye başkanı, belediyeye halk otobüsüyle gitti

Belediye meclisi olağan toplantısında tasarruf kararları aldıklarını duyuran ve kendisinin de bundan sonra makam aracı kullanmak yerine halk otobüsüne bineceğini duyuran Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, verdiği sözü tuttu.

389 kez okundu.
Sözünü tutan belediye başkanı, belediyeye halk otobüsüyle gitti
Advert

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, tasarruf tedbirleri kapsamında, belediyeye gidip gelirken makam aracını kullanmak yerine yürüyeceğini ya da toplu taşıma kullanacağını açıklamıştı. Başkan Gökhan, sözünü tuturak belediyeye makam aracıyla değil halk otobüsüyle, vatandaşlarla birlikte gitti.

 

 

 

MECLİS TOPLANTISINDA DUYURMUŞTU

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dünkü belediye meclisi olağan toplantısında konuşmuş ve belediyede aldıkları tasarruf kararları paylaşmıştı. Başkan Gökhan, kendisininde bu tasarrufa tabi olarak işe yürüyerek gidip geleceğini ve havaların kötü olması durumunda ise toplu taşıma kullanacağını söylemişti.

BELEDİYEYE OTOBÜSLE GİTTİ

Başkan Ülgür Gökhan, bir gün önce meclis toplantısında verdiği sözü tutarak belediyeye giderken toplu taşıma aracını kullandı. Otobüsteki vatandaşlar karşılarında Başkan Gökhan'ı görünce şaşkınlık yaşarken, Başkan Gökhan vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Vatandaşlar Gökhan'ın bu davranışını takdirle karşıladı. Öte yandan Gökhan'ın otobüste personel kartını kullandığı öğrenildi.

Sözünü tutan belediye başkanı belediyeye halk otobüsüyle gitti 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN