Advert

Barış Pınarında ilk şehitler uğurlandı

Suriye tarafından terör örgütü mensuplarınca atılan havan mermilerinin patlaması nedeniyle Akçakale de şehit olan bebek Omar ve memur Cihan Güneş için Urfa Valiliğinde tören düzenlendi.

580 kez okundu.
Barış Pınarında ilk şehitler uğurlandı
Advert

Barış Pınarı Harekatı’nın başlamasıyla Suriye tarafından atılan roket ve havan mermilerinin Akçakale ilçesine düşmesiyle beraber dün ilçede iki kişi yaralanarak şehit oldu. Bugün Şanlıurfa Valiliği önünde düzenlenen törene Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı, Beledi Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
 
Barış Pınarı Harekatının ilk şehidi Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve Akçakale ilçemizde görevli Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı maliye memur Cihan Güneş için düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı. Törende Vali Abdullah Erin Bir konuşma yaptı.
 
Düzenlenen törenden sonra şehit olan Memur Cihan Güneş memleketine uğurlandı. 9 aylık bebek Muhammed Omar ise defnedilmek üzere Akçakale ilçesine gönderildi. Bebeğin ailesi şehidin tabutuna sarılarak duygularına hakim olamadı.
 
Ne olmuştu?
Barış Pınarı Harekatı ile birlikte Suriye tarafından atılan havan ve roket mermilerinin Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerine isabet etmesi sonucu Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve Akçakale ilçemizde görevli Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı maliye memuru Cihan Güneş şehit olmuştu.
Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

Barış Pınarında ilk şehitler uğurlandı 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN