Advert

Şanlıurfaspor yine maçta 5-0 mağlup olarak döndü.

Şanlıurfaspor, Hekimoğlu Trabzonspor ile karşılaştığı maçta 5-0 mağlup olarak döndü.

386 kez okundu.
Şanlıurfaspor yine maçta 5-0 mağlup olarak döndü.
Advert

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor deplasmanda Hekimoğlu Trabzonspor'a konuk oldu. Trabzon Vakfıkebir ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Onur Bingöl yönetti. Bingöl'ün yardımcılığını ise Vural Gül, Cengizhan Öztürk ve Hakan Basık üstlendi. Maddi imkansızlıklarla karşı karşıya kalan Şanlıurfaspor, her zamanki gibi rakibinin karşısında yine mağlup olarak evine döndü.
 İlk yarıda iki takım da maça hareketli başladı. 36. dakikada ev sahibi takımın oyuncusu Taha Balcı'nın attığı golle skor 1-0 oldu.
40. dakikada daha fazla hareketlenen ev sahibi Hekimoğlu Trabzospor, oyuncusu Hakan Yavuz'un golüyle 2-0 öne geçti.
İlk yarı 2-0'lık skorlar Hekimoğlu Trabzonspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.
İkinci yarıda da Şanlıurfaspor gol yüzü görmedi.
54. dakikada Samet Yalçın'ın ceza sahasının içinden attığı golle ev sahibi takım 3-0 üstünlük sağladı.
63. dakikada tekrar Taha Balcı'nın attığı goller Hekimoğlu Trabzonspor 4-0'lık üstünlüğü sağlamış oldu.
69. dakikada Bahadır Erol'un attığı gol tekrar ev sahibi takıma puan getirdi. Bu durumda Hekimoğlu Trabzonspor skoru 4-0 yaptı.
Şanlıurfaspor ise çıktığı deplasmanda gol yüzü görmeden 5-0'lık skorla mağlup olarak evine döndü.
 
Hekimoğlu Trabzonspor: 40. Bekir Demircan, 4. Miraç Acer, 55. Bahadır Erol, 15. Dede Çelik, 21. Talha Yazgan, 8. Samet Yalçın, 18. Hakan Yavuz, 23. Mertcan Çam, 7. Oğuzhan Erdoğan, 29. Musa Caner Aktaş, 61. Taha Balcı
Yedekler: 1. Gökhan Köstereli, 16. Emrullah Kokoç, 39. Emre Akgün, 99. Murat Cem Akpınar, 37. Muhammet Haşim Çoban, 68. Volkan Altınsoy, 10. Ali Aydemir
 
Şanlıurfaspor: 1. Yasin Davuş, 5. Yusuf Güzel, 11. Seyfettin Büyükkılıç, 18. Eyyüp Rızvanoğlu, 22. Ali Eren Demirkol, 23. Mehmet Fatih Bayat, 28. Onur Demir, 29. Muhammed Talha Küçük, 82. Mehmet Sinan Badur, 87. İbrahim Canlıka, 99. Serhat gök
Yedekler: 12. Alperen güner, 3. Mehmet Iğnak, 6. Adnan Çalışkan, 17. İsmail çiftçi,21. Ali İrtürk, 33. Mücahit Öztürk
 
Şanlıurfaspor, rakip takımın masraflarını karşılamasını kabul etmemişti
 
Şanlıurfaspor, sosyal medya hesabından daha önce yaptığı açıklamada maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmana gidemeyeceklerini açıkladıktan sonra Hekimoğlu Trabzonspor, yol masraflarını karşılayabileceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra Şanlıurfaspor yönetim kurulu, bu teklifi kabul etmemiş masrafları kendilerinin üstlendiği duyurdu.
 
Maddi imkansızlıkları öne sürerek deplasmana gidemeyeceğini açıklayan Şanlıurfaspor yönetim kurulunun bu açıklamasından Şanlıurfalılar yönetim kuruluna tepki göstermişti. Vatandaşlar sosyal medya üzerinden yönetim kurulu üyelerine adeta ateş püskürdü.
 
Hekimoğlu Trabzonspor’dan açıklama gelmişti
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:
“Şanlıurfaspor'u Trabzon’da bütün seyahat giderlerini karşılayarak misafir etmekten onur duyacağımızı belirtmiştik. Sonrasında Şanlıurfaspor Kulübü maddi sorunlarını aştıklarını ve Trabzon’a geleceklerini açıkladılar. Ardından Kulübümüze teşekkür ettiklerini duyurdular”

Şanlıurfaspor yine maçta 5-0 mağlup olarak döndü. 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN