Advert

TÜRKİYE-ÜRDÜN EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI, TOPLANTIDA İYİ NİYET PROTOKOLÜ DE İMZALANDI

Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK )işbirliğiyle düzenlenen Türkiye-Ürdün Ekonomik İşbirliği Toplantısı Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. Toplantının akabinde, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Amman Ticaret Odası Başkan Vekili Tareq Al Tabaa, Amman Sanayi Odası Başkanı Sa’ad Abd Al Wadoud Bashir Yassin ve Irbid Ticaret Odası Başkanı Hani Mousa Issa Al Abdalla arasında, iyi niyet protokolü imzaladı.

606 kez okundu.
TÜRKİYE-ÜRDÜN EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI, TOPLANTIDA İYİ NİYET PROTOKOLÜ DE İMZALANDI
Advert

 

Hilton Garden Inn Otel’de gerçekleştirilen toplantıya; Türkiye Amman Büyükelçisi Murat Karagöz, Ürdün Milletvekili ve Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Muhammed Abu Settah, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Osman Aydoğan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Z.Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Direkçi, Mehmet Çalışkan, Meclis Üyeleri Celal Kaya, Mustafa Sonekinci, İ.Halil Şaz, Hamza Tavas ile Ürdün’ün sivil toplum, siyaset ve iş dünyası temsilcilerinden oluşan heyet ve Şanlıurfa İş dünyası temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmalarını, Büyükelçi Murat Karagöz, Ürdün Milletvekili Muhammed Abu Settah, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Osman Aydoğan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Z.Abidin Beyazgül, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, DEİK Türkiye - Ürdün İş Konseyi Başkanı Ömer Faruk Akbal ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral yaptı. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından ilimizin ekonomik, ticari, turizm potansiyelleriyle ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Sunumların ardından plaket takdim törenine geçildi. Törende ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Ürdün Parlamentosu Milletvekili ve Türkiye Dostluk Komitesi Başkanı Muhammed Ebu Settah'a; DEIK Türkiye Ürdün İş Konseyi Başkanı Ömer Faruk Akbal da Başkan Peltek'e günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Daha sonra, ikili işbirliği görüşmeleri gerçekleştirildi. İkili işbirliği görüşmelerinde, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Amman Ticaret Odası Başkan Vekili Tareq Al Tabaa, Amman Sanayi Odası Başkanı Sa’ad Abd Al Wadoud Bashir Yassin ve Irbid Ticaret Odası Başkanı Hani Mousa Issa Al Abdalla ile ticari ilişkileri geliştirmek ve odalar arası karşılıklı işbirliğini arttırmak üzere iyi niyet protokolü imzaladı.

TÜRKİYE-ÜRDÜN EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI TOPLANTIDA İYİ NİYET PROTOKOLÜ DE İMZALANDI 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN