Advert

Terörden temizlenen Rasulayn'da, Mehmetçik çocuklarla top oynadı

Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Rasulayn'da Mehmetçik çocukların yüzünü güldürüyor. Bakanlığın paylaştığı fotoğraflarda Türk askeri ile çocukların eğlence dolu anları dikkat çekti.

339 kez okundu.
Terörden temizlenen Rasulayn'da, Mehmetçik çocuklarla top oynadı
Advert

Türk Silahlı Kuvvetleri, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/ PKK'nın elinde bulunan Rasulayn'ı teröristlerden temizledi. Bölgede terörün yarasını silen Türk askerleri çocukları eğlendirmeyi de ihmal etmiyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı fotoğraflarda Mehmetçik, çocuklarla birlikte top oynadı.

MEHMETÇİK'LE ÇOCUKLARIN NEŞELİ ANLARI

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medyada paylaştığı karelerde şu ifadelere yer verildi: Kahraman Mehmetçiğimiz Rasulayn'da güvenliği sağlamanın yanı sıra geçirdikleri zor günleri unutmaları için bölgede bulunan çocukların oyunlarına da eşlik ediyor. Çocuklar ise asker selamı vererek Mehmetçiğimize moral ve motivasyon kaynağı oluyor.

TSK, TERÖRÜN İZLERİNİ SİLİYOR

Suriye- Türkiye sınırındaki Rasulayn ilçesinin batı kırsalındaki Asfar Neccar köyü, harekat kapsamında teröristlerden kurtarıldı. Gün içinde ilçenin batısındaki Tel Halef köyü de YPG/PKK'lı teröristlerden arındırılmıştı.

Tel Abyad'daki El Yabse, Tel Fander, Müşeyrfe, Dedat, Bir Aşık, Hamidiye, Berzan, Cüdeyde ve Gısas ile Rasulayn'daki Kişto ve Aşağı Kişto köyü dün, YPG/PKK'lı teröristlerden temizlenmişti.

Terörden temizlenen Rasulayn'da Mehmetçik çocuklarla top oynadı 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN