Advert

Şanlıurfa Birecik OSB’de çalışmalar devam ediyor

Birecik’te 110 Hektarlık alana kurulan ve ilçenin ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen ve birçok vatandaşa iş kapısı açacak olan Birecik Organize Sanayi Bölgesinin üretim aşamasına geçmesi yönünde çalışmalar devam ediyor.

736 kez okundu.
Şanlıurfa Birecik OSB’de çalışmalar devam ediyor
Advert

Birecik kaymakamlık makamında gerçekleştirilen Birecik OSB Müteşebbis Heyeti toplantısının ardından Birecik OSB’ye bir ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, daha önce temelleri atılan ve yakın bir zamanda üretime geçecek olan fabrikaların inşaatı ile devam eden üstyapı çalışmalarında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Birecik OSB’nin üretime geçerek bacalarının tütmesine az bir zaman kaldığını belirten Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, bunun ilçemiz adına büyük bir kazanç olacağını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.
Gün geçtikçe gerek konumu, gerekse sağladığı teşvik avantajları açısından yatırımcıların dikkatini üzerine çeken Birecik OSB’nin genel durum değerlendirmesinin de yapıldığı ziyarette, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Birecik OSB Müdürü Muhammed Demir, Birecik OSB yönetim kurulu ile müteşebbis heyeti üyeleri de yer aldı.

 
Şanlıurfa Birecik OSB’de çalışmalar devam ediyor 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN