Advert

Şanlıurfaspor Kayyum Heyeti, Taleplerini Vali Erin’e İletti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret eden Şanlıurfaspor Kayyum Heyeti, kulübün yaşatılması için hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri, eski yöneticiler ve kamuoyundan beklentilerini paylaştı.

373 kez okundu.
Şanlıurfaspor Kayyum Heyeti, Taleplerini Vali Erin’e İletti
Advert

 

Vali Erin’in makamında kabul ettiği kayyum heyeti adına konuşan Nihat Çakır, Şanlıurfaspor’un yaşatılması için, sporseverlerin, kamuoyunun ve spora gönül vermiş olan kayyum heyetinin bazı önerileri olduğunu ifade ederek, Vali Erin’den ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den destek talebinde bulundu.

Kulüpten alacağı olan eski yönetici ve üyelerin davet edilerek, hiçbir beklenti ve talepte bulunmadan alacaklarından kısmen veya tamamen vazgeçerek kulübe hibede bulunmalarını rica etmesini Vali Erin’den talep eden Çakır, kulüpten alacağı olanların listesini Vali Erin’e teslim etti.

Heyete, ziyaretlerinden ve Şanlıurfaspor için düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Vali Erin, “Bugüne kadar Şanlıurfaspor’un yaşatılması için destek veren teknik heyetten futbolculara kadar herkese teşekkür ediyorum. İyi kötü bugüne kadar gelmiş bir kulüp var. Son aylarda yaşadığımız durum bizleri derinden üzdü. Geçmiş dönemlerden gelen borç yükü altında zor zaman geçiren kulübün yeniden toparlanması için hepimiz yoğun çaba sarfettik” diye konuştu.

Takımın yaşaması için kamuoyunun yönetime güvenmesinin önemli olduğunu kaydeden Vali Erin, kulübün yeniden ayağa kaldırılması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Konuşmasının ardından Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim’i telefonla arayan Vali Erin, kayyum heyetinin teklifini iletti. Vali Erin’in ricasını kırmayan Yetim, kulüpten alacağını hibe ettiğini kayyum heyeti ve basının hazır bulunduğu toplantıda dile getirdi.

Kulüpten alacağını hibe etmesinin ardından kayyum heyeti ve basın mensupları Yetim’i alkışlarken, Vali Erin de Yetim’i tebrik etti.

Vali Erin, en kısa sürede geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirerek kulübün yaşatılması için spora gönül vermiş olan Şanlıurfalıların desteğini talep edeceğini ve ardından kulübün kongre sürecinin başlatılacağını ifade etti.

Şanlıurfaspor Kayyum Heyeti Taleplerini Vali Erin’e İletti 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN