Advert

Karaköprü Belediyespor – Manisaspor: 3-1

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, Faruk Çelik Stadyumunda Manisaspor’u 3-1 yenerek puanını 32'ye yükseltti.

2191 kez okundu.
Karaköprü Belediyespor – Manisaspor: 3-1
Advert

Ligde iyi bir çıkış yakalamak isteyen Karbel Karaköprü Belediyespor, sahasında ligde son sırada bulunan Manisaspor’u konuk etti.
 
İlk yarıdan önemli dakikalar:
Konuk takım Manisaspor maça hızlı başladı. Bugüne kadar galibiyet ile tanışmayan Manisaspor 11.dakikada Cevdet Enes Varbil ile 1-0 öne geçti.
Golden sonra rakip alana daha fazla yüklenmeye başlayan Karaköprü Belediyespor 23.dakikada Ahmet Mumin Papaker ile eşitliği yakaladı.
Beraberlik golünden sonra her iki takıma adına karşılaşmada başka gol çıkmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.
 
İkinci yarıdan önemli dakikalar:
İkinci yarıya daha ofansif başlayan Karaköprü Belediyespor, rakip alanda daha çok atak oluşturdu. 66.dakikada rakip alanda topla buluşan Emre Okur takımı adına ikinci golü kaydederek skoru 2-1'e taşıdı. 
66.dakikadan itibaren rakip alanda daha çok topa sahip olan Karaköprü Belediyespor üçüncü golü kaydetmek için rakip alanda üst üste ataklar oluşturdu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Karaköprü adına üçüncü golü atan isim  Gökdeniz Varol oldu.

Karaköprü temsilcisi bu galibiyetle puanını 32'ye çıkararak 7.sıradaki yerini korudu.
 
Karaköprü Belediyespor: 1. Erşen Çilingir, 15. Ramiz Ok, 50. Hakan Albayrak, 5. Nuh Aşkın, 4. Fikret Sevilgen, 6. Ahmet Mumin Papaker, 61. Tolgahan Erbay, 88. Ali Kemal Yükseker, 41. Emre Okur, 14. Umut Aslan, 11. Yasin Reis
 Yedekler: 22. Muhammed Fatih Doğan, 20. Emre Aydın, 53. Ali Sabuncu, 9. Gökdeniz Varol, 78. Arif Bostancı, 72. Veysel Karadağ, 21. Vedat Yeşilkaya
 
Manisaspor: 61. Kubilay İsmail Zihni, 3. Yusuf Tekin, 4. Muammer Umut Kezgin, 16. Muhammed Furkan Kaplan, 17. Cevdet Enes Varbil, 22. Bilal Budak, 24. Berk Cambaz, 26. Yusuf Boran Yılmaz, 71. Emir Tahir Koşan, 32. Doğukan Bulut ve 99. Vahap Aydemir
 

Karaköprü Belediyespor – Manisaspor: 3-1 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN