Advert

Karaköprü Belediyespor galibiyeti alamadı

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, galibiyet parolası ile gittiği Kızılcabölük deplasmanında galibiyet ile dönemedi. Karaköprü temsilcisi sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

1252 kez okundu.
Karaköprü Belediyespor galibiyeti alamadı
Advert

Kızılcabölük Semt Sahasında oynanan Kızılcabölükspor - Karbel Karaköprü Belediye Spor karşılaşmayı Sercan Yılmaz yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Vargün ve Selim Şenöz yaptı.
 
Kızılcabölükspor’un sahaya sürdüğü ilk 11: 35. Amaç Ulaş Bayram, 3. Fatih Şen, 33. Alper Hamdi Bayraktar, 13. Semih Durmuş, 75. Ozan Şamiloğlu, 20. Ali Helvacı, 19. Serkan Özen, 59. Taygun Vurgun, 69. Ercan Karaca, 87. Abdullah Altıntaş, 97. İlyas Ural
 
Karbel Karaköprü Belediye Spor’un sahaya sürdüğü ilk 11: 1. Erşen Çilingir, 5. Nuh Aşkın, 6. Ahmet Mumin Papaker, 9. Gökdeniz Varol, 11. Yasin Reis, 14. Umut Aslan, 15. Ramiz Ok, 16. Bilal Hallaçlar,
41. Emre Okur, 72. Veysel Karadağ, 88. Ali Kemal Yükseker
 
Denizli’de oynanan mücadelenin ilk yarısında her iki takım adına gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. İlk yarıda oynanan mücadele de her iki takım karşılıklı ataklar oluşturturduysa da karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.
 
İkinci yarıda ise gol bulmaya çalışan taraflar birçok atağı gole çeviremedi. Karaköprü Belediyespor maçın 62.dakikasında oluşturduğu ataktan gelen gol rakip oyuncunun kendi kalesine atması ile maçta 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. Karaköprü’nün golünü kendi kalesine atan Ozan Şamiloğlu kaydetti.
 
Karşılaşmanın 82.dakikasında ise Karaköprü Belediyespor futbolcularından Ahmet Mumin Papaker,rakip oyuncu gibi hata yaparak kendi kalesine golü atınca mücadele de 1-1 eşitlik sağlandı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.
 
Karaköprü mutlak galibiyet ile gittiği deplasmanda 2 puanı geride bıraktı.
 
Karaköprü belediyespor ligin 25.haftasında sahasında Artvin Hopaspor’u konuk edecek.

Abdüsselam Yavuz / Urfa Değişim

Karaköprü Belediyespor galibiyeti alamadı 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN