Advert

Şanlıurfa'da İlk... KARAKÖPRÜ’DE KEDÜP KURULUYOR

Karaköprü Belediyesi, kadınların ekonomide yer alması amacıyla Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) kuruyor. Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak kadınlara pozitif ayrımcılık sağlayacaklarını söyledi.

502 kez okundu.
Şanlıurfa'da İlk...  KARAKÖPRÜ’DE KEDÜP KURULUYOR
Advert

 

İnsan odaklı yaptığı projelerle birçok belediyeye örnek gösterilen Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

 

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen KEDÜP projesiyle kırsal mahallelerdeki kadınlar evde yetiştirdikleri yüzde yüz organik ürünleri KEDÜP pazarında satışa sunacaklar.

 

Kadınların el emeği göz nuruyla yaptığı ürünlerin bu pazarda satışa sunulacağını aktaran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü’müzde ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde hayata geçirilecek olan projeyle kırsal mahallelerimizde ki kadınlarımız ekonomide yer alacakları. Kendi elleriyle ürettikleri organik ürünleri kuracağımız pazara getirip kendi elleri ile satışa sunacaklar” dedi.

 

8 Mart Dünya Kadınlar gününde açılışını yapacakları KEDÜP projesine tüm vatandaşları davet eden Başkan Metin Baydilli, “8 Mart 2020 Pazar günü saat 11.00’da Yaşam Sokağında kuracağımız pazara tüm halkımızı davet ediyorum. Vatandaşlarımız gelip yüz de yüz doğal ve organik ürünleri gelip görsünler” diye konuştu.

Şanlıurfa'da İlk... KARAKÖPRÜ’DE KEDÜP KURULUYOR 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN