Advert

BAŞKAN PELTEK, HİSARCIKLIOĞLU’NUN ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önceki gün gerçekleştirdiği Şanlıurfa ziyaretini, değerlendirdi.

606 kez okundu.
BAŞKAN PELTEK, HİSARCIKLIOĞLU’NUN ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ
Advert

 

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, yaptığı açıklamada “TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu Şanlıurfa’ya gelerek şehrimizi onurlandırmış, gerek Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda ve gerekse Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen programlarda yaptığı konuşmalarla, ilimizin ekonomik kalkınması için yol gösterici ve ışık olmuştur. Şanlıurfa’nın mevcut ekonomik durum analizini yaparak tespit ettiği problemlere çözüm ortaya koymuş ve ufuk açan değerlendirmelerle, Şanlıurfa iş dünyası temsilcilerine yeni bir vizyon kazandırmıştır.

Sayın Başkanımızın katılımıyla Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiğimiz, Şanlıurfa İş Dünyası Müşterek İstişare Toplantısı’nda kendisine ilimiz ile ilgili taleplerimizi ileterek ilgili Bakanlıklar nezdinde girişimlerimize destek olmasını istirham ettik. İlettiğimiz sorunlarla ilgili bizlere destek olacağını çözüm noktasında gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti. Zaten Sayın Başkanımız hiçbir zaman Şanlıurfa’ya desteğini esirgememiştir. Bundan sonra da inşallah, Şanlıurfa’nın bütün projelerinde TOBB’un dolayısıyla Sayın Başkanımızın desteği arkamızda olacak.” dedi.

Başkan Peltek, sözlerine şöyle devam etti; “Ayrıca, Konuşmasındaki Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın akredite oda yani 5 yıldızlı oda olduğu vurgusu, verdiği hizmetin uluslararası geçerliliği olan bir standarda dayandığını ve iş ve işlemlerinde ne kadar güvenilir olduğunu belirtmesi, ayrıca bu standarda ulaşmak için hizmet kalitesinin sürekli iyileştirilerek elde edilebileceğini ifade etmesi başta ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsım, Yönetim Kurulu, Meclis, Komite Üyelerimiz ve ŞUTSO’nun gerçek sahibi olan üyelerimize gurur vermiş, çalışma azmimizi ve şevkimizi daha da arttırmıştır. Başkanımıza bizi sitayişle anmasından ve ilimizi ziyaretinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

BAŞKAN PELTEK HİSARCIKLIOĞLU’NUN ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN