Advert

Canlı yayında büyük ayıp! Davutoğlu "Allah'tan korkun" diyerek sitem etti

Akit TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, programdaki isimlerden Ali İhsan Karahasanoğlu'nun kendisine sesini yükselterek konuşması karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

1138 kez okundu.
Canlı yayında büyük ayıp! Davutoğlu
Advert

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Akit TV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. 28 Şubat döneminde başörtülülere yapılanlarla bugün Şehir Üniversitesi'ne yapılanların aynı olduğunu savunan Davutoğlu, Ali İhsan Karahasanoğlu ile sert bir tartışmaya tutuştu.

"ALLAH'TAN KORKUN"

Bu karşılaştırmanın yanlış olduğunu belirten Karahasanoğlu, canlı yayında Davutoğlu'na sesini yükselterek konuşmaya başladı. Karahasanoğlu'nun bu üslubunda rahatsız olduğun gözlenen Davutoğlu, "Misafire bir soru bir kere sorulur. Aynı teraneyi beş kere tekrar ederek saygısızlık yapılır mı? Bazı şeyleri Doğu Perinçek'le işbirliği yapanlara sorun. Ben burada CHP'nin avukatı değilim, hiç olmadım, hayatım CHP zihniyeti ile mücadele ile geçti. Siz de AK Parti'nin avukatı değilsiniz. Yanlışlıkların avukatlığını yapmayın. Allah'tan korkun" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında Davutoğlu'na büyük ayıp! 'Allah'tan korkun' diyerek sitem etti

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM OLDU

İkili arasındaki bu tartışma sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Özellikle Davutoğlu taraftarları Karahasanoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Canlı yayında büyük ayıp! Davutoğlu "Allah'tan korkun" diyerek sitem etti 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN