Advert

Şanlıurfa'da bürokratlara yetki verilmez kullanırlar

Türkiye’de ve Şanlıurfa’da önemli yerlere gelen Makam sahibi kişiler yetkilerini kullanmak için talimat almak zorunda(mı)kalıyorlar.

1172 kez okundu.
Şanlıurfa'da bürokratlara yetki verilmez kullanırlar
Advert

 

 

 

Vatandaşların işlerini ivedilikle yapılması gerekirken hep zaman kaybı ve bürokrasi engeline takmak isteyen yetkililer üst makamdan direktif alacaklarını beyan edip işleri yokuşa sürükleyerek atandıkları makamlarına liyakat sahibi olmadıklarını göstermektedirler.

 

Beyler! Yetki verilmez Kullanılır.

 

Yetkilerini kullanmaya cesaret edemeyen sözüm ona (emir uşakları) makam, mevki sahipleri vatandaşa hizmet yapamayacağı gibi kamuya zarar verdiğini şehrin gelişmesinde engel olduğunu unutmamalıdır.

 

Belediyeler sorun çözmede vatandaşları memnun edemiyor.

 

Kamu hizmetlerinin yerine sorun çözen, çözüm üreten, sonuç ve vatandaş odaklı devlet anlayışı ile bürokrasinin azaltılmasının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin birinci hedeflerinden olduğunu unutan yetkililer “hala yetkilerini kullanmak yerine emir bekliyorlar”.

 

Şanlıurfada Sanayinin gelişmesi, Merkezdeki Trafik sorunun düzelmesi, iş istihdamının artması için Kadıkendi mahallesinde Kooperatif sitelerinin sorunlarını bir an önce bitirlmesi Belediye başkanlıklarının ve tüm yetkililerin görevidir.

 

Kooperatif sitelerinin bitmek bilmeyen, enerji, yol, su, altyapı ve üst yapı sorunlarının Büyükşehir belediyesi, Eyyübiye belediyesi, Tedaş Müdürlüğü tarafından bir an önce giderilmesi, Şanlıurfadaki tüm esnafların merakla bekledikleri sorunların başında gelmektedir.

 

Sorunları olan Kooperatif sitelerinin sorunlarını giderecek Daire başkanları, Genel müdürler olmasına rağmen işlerin aksatılması ve hala bürokrasinin öne sürülmesi, yetkilerini kullanmaktan aciz Genel müdür ve Daire başkanlarının olması iş adamlarının isteğini kırmakta, şehrin geri kalmasında, istihdamın azalmasında işsizliğin artmasında en büyük paya sahip oldukları unutulmamalı.

 

Kamu hizmetlerinde hantallığa neden olan hususların ortadan kaldırılması, Milletimize, esnafımıza hizmetlerin süratli ve en iyi şekilde sunulması, Devlet, Millet ve esnafın bütünleşmesini zedeleyen davranışlardan kaçınılması gerekmektedir.

 

Esnaf bu ülkenin demiridir, harcıdır, çimentosudur. Esnafın sorunlarının giderilmesi istihdamın artması işsizliğin azalması demektedir.

 

Belediye başkanları ve yetkili makam ricalleri lütfen istihdamın artmaması, işsizliğin önünün kesilmesi, esnafın bir an önce Kooperatif sitelerindeki dükkanlarına kavuşması için, sorunlarını size ileten esnaf başkanlarının sorunlarını gidermek için “emir beklemeden” yetkilerinizi kullanın esnafın yüzünü güldürün.

 

Başka yazıda buluşmak üzere kalın sağlıcakla.

Yetki verilmez kullanılır 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN