Advert

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERİ YANLIZ BIRAKMADI.

Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, LGS sınavına giren öğrenci ve velilerini yine yalnız bırakmadı. Ekipler, merkez ve kırsaldaki tüm okullarda sınava giren öğrenci ve velilere, su ikramında bulundu.

1199 kez okundu.
EYYÜBİYE BELEDİYESİ, SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERİ YANLIZ BIRAKMADI.
Advert

 

Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediyesi ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla, LGS sınavına giren öğrenci ve velilerini yine yalnız bırakmadı. Ekipler, merkez ve kırsaldaki tüm okullarda sınava giren öğrenci ve velilere su ikramında bulundu. Eyyübiye Belediyesi Koronavirüs sağınıyla mücadele edilen süreçte toplumun her kesiminin yanında olmaya devam ediyor. LGS (Liselere Geçiş sınavı) ter döken öğrencileri ve onların heyecanına ortak olan ailelere, su ikramında bulunan Eyyübiye Belediyesi, her zaman olduğu gibi yine sahadaki yerini aldı. İlçe sınırları içinde merkez ve kırsal mahallelerdeki 90 okulda sınava giren 11 bin öğrenci ve velilerine 100 personel ile sabahın ilk saatlerinden itibaren 25 bin şişe su dağıtımı yapıldı. Sınav başlamadan saatler öncesinden hazırlıklarını yapan ve okul önleri ile bahçelerinde hazır bekleyen Eyyübiye Belediyesi ekipleri, öğrencilerin ve ailelerinin de takdirini kazandı.

Kendilerini yalnız bırakmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekiplerine teşekkür eden öğrenciler ve veliler,” Allah Başkanımızdan ve belediyemizden razı olsun. “ dedi.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERİ YANLIZ BIRAKMADI. 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN