Advert

BAŞKAN KUŞ, 1 GÜNDE 14 MAHALLE DOLAŞTI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinde başladığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini hafta sonu mesaisinde de kırsalda sürdürüyor. İlçeyi adeta karış karış dolaşıp, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, hem çalışmaları yerinde inceliyor hem de talepleri dinliyor.

853 kez okundu.
BAŞKAN KUŞ, 1 GÜNDE 14 MAHALLE DOLAŞTI.
Advert

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sabahın erken saatlerinde başladığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini hafta sonu mesaisinde de kırsalda sürdürüyor. İlçeyi adeta karış karış dolaşıp, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, hem çalışmaları yerinde inceliyor hem de talepleri dinliyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Kuş, dur durak demeden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, gönüllere de dokunan ve gece gündüz demeden vatandaşlarla iç içe olan Başkan Kuş, hafta sonu mesaisinde de kırsala çıkarma yaptı. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği kırsal mahalle çıkarmasında Başkan Kuş, bir günde 14 mahalle ziyareti yapıp hem çalışmaları inceledi hem de bölge sakinleri, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelip istişarelerde bulundu. sırasıyla; Yardımcı, Kubacık, Vergili, Dolutepe, Küpeli, Büyükdüzlük, Olgunlar, Bakışlar, Umuroba, Akmeşhet, Karaali, Beşat, Akören, Mihraplı mahallelerini dolaşan Başkan Kuş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ve dolaştıklarında bunun karşılığı olarak vatandaşlardan teşekkür aldıklarını belirten Başkan Kuş,” İlçe Başkanımız Mehmet Moğal, İlçemizin Bölge Meclis Üyeleri ile birlikte Kırsal mahallelerimizi dolaşmaya başladık. Malumunuz 1 Nisan itibari ile kırsalda hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Biz Kırsalda 3 şantiye kuracağımızı ifade etmiştik, ama gerçekten Eyyübiye Belediyemiz 32 İlden büyük bir Belediye. Bu nedenle alanımız çok geniş, 3 şantiye yetmez dedik. Şantiye sayımızı 5’e çıkardık ve şuanda gerek Muhtarlarımız ile gerek vatandaşlarımızla ile bir araya geliyoruz, hem yapılan çalışmaları denetliyoruz hem hizmetin girmediği mahallelere biraz sabretmelerini istiyoruz. Biraz önce de ifade ettiğim gibi; 32 İlden büyük İlçemizin hizmetlerini bir anda karşılamak çok zor. inşallah bu yıl sonu itibari ile Kırsal mahallelerimizdeki köy içi stabilize çalışmalarını bitirmeyi hedefliyoruz. Tabi İlçe Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın temsilcisi.

Bizler Cumhurbaşkanımızın temsilcileriyiz, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Bugüne kadar yapmış olduğumuz bütün hizmetlerimizin tek müsebbibi sayın Cumhurbaşkanımızdır. Biz onun talimatları ile Ak Parti’nin talimatları ile gerek Muhtarlarımız gerek vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz ve inşallah kalan 4 yıllık zaman zarfında da Cumhurbaşkanımızın bize yapmış olduğu talimatlar üzere vatandaşlarımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz. “dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise şunları söyledi;”Başkanımız Mehmet Kuş, Bölge Meclis üyelerimiz ile birlikte mahallelerimizi ve kanaat önderlerimiz ziyaret ettik. Korona virüs nedeni ile ziyaret edemiyorduk. Biz halkımızın içinden kopmadan kırsal mahalle ayrımı yapmadan Başkanımız ile birlikte her zaman dolaşıyorduk. Rabbim Başkanımıza ve ekibine yardımcı olsun inşallah. Biz teşkilat olarak Başkanımızı desteklemek amaçlı elimizden geleni yapıyoruz ve birlikte hareket ediyoruz. Biz halkımıza yardım etmek için onlara hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. “

BAŞKAN KUŞ 1 GÜNDE 14 MAHALLE DOLAŞTI. 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN