Advert

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, YOL YAPIMINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerin son durağı Muradiye mahallesi oldu.

1081 kez okundu.
EYYÜBİYE BELEDİYESİ, YOL YAPIMINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.
Advert

 

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerin son durağı Muradiye mahallesi oldu. İlçe genelinde vatandaş memnuniyeti ve yol sorununa yönelik hummalı bir çalışma yürüten Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile ilçeye yeni yol ağı kazandırma çalışmalarını kırsalda da stabilize yol yapımı ile sürdürüyor. Mevsim şartları da göz önüne alınarak çalışmaların en üst seviyeye çıktığı ilçede ekipler, son olarak alt yapısı tamamlanmış Muradiye mahallesinde kilitli beton parke taşı döşeme işlemini sürdürüyor. Merkezde Asya mahallesinde de sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar,” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ederiz. Sağ olsun yollarımız bir bir yapılıyor. Allah Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun.” Dedi.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL YAPIMINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN