Advert

BAŞKAN KUŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AŞURE DAĞITTI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hem Halk Sağlığı Haftası hem de Muharrem ayı dolayısıyla sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu. Başkan Kuş,” Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız.” Dedi.

1295 kez okundu.
BAŞKAN KUŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AŞURE DAĞITTI.
Advert

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hem Halk Sağlığı Haftası hem de Muharrem ayı dolayısıyla sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu. Eyyübiye Belediyesi Muharrem ayında da sağlık çalışanlarını unutmadı. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulunuldu. 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlığı Haftası ve Muharrem ayı dolayısıyla beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Günbeği, Ali Çiftçi ve İbrahim Dağ’la birlikte Eyyübiye 800 yataklı Devlet Hastanesine geçen Başkan Kuş, burada Eyyübiye 800 Yataklı Devlet Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Açıkgöz ve hastane yetkilileri tarafından karşılandı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte sağlık personeliyle bir araya gelen Başkan Kuş, elleriyle sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu. Sunulan ikramdan duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları Başkan Kuş’a teşekkür etti. Daha sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesine geçen Başkan Yardımcıları Ali Çiftçi, İbrahim Dağ ve İlhami Günbeği burada da Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Eyüp Şelli ile birlikte sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundular.

Aşure etkinliğinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “ Hem Halk Sağlığı Haftası hem de mübarek Muharrem ayı dolayısıyla sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Pandemi döneminde bizler için, çocuklarımız için ailelerimiz için yoğun çaba sarf eden, gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımızla bir araya gelip, aşure ikramında bulunduk. Eyyübiye Belediyesi olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında ve hizmetindeyiz. Gösterdikleri yoğun çaba nedeniyle kendilerine teşekkür ederim. “ dedi.

Aşure etkinliğinde konuşan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye 800 yataklı Devlet Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Açıkgöz, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Eyüp Şelli, Başkan Yardımcıları Ali Çiftçi ve İlhami Günbeği ise, yapılan etkinlikten dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

BAŞKAN KUŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AŞURE DAĞITTI. 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN