Advert

GELECEK PARTİSİ BİRECİK İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU!

Gelecek Partisi 13 Aralık 2019 Tarihinden kurulmasından sonra Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil’i atamıştı.

1262 kez okundu.
GELECEK PARTİSİ BİRECİK İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU!
Advert


Şubat ayında başkanlığı tebliğ edilen Dr. Yeşil Hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Dr. Yeşil Kısa bir süre içinde Hem teşkilatlanma hem de İlçe Kongre çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Daha önce Eyyubiye, Haliliye, Karaköprü, Akçakale, Harran, Hilvan, Bozova, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerini atamış ve genelinde kongrelerini yapmıştı, son olarak ise Birecik ilçe başkanını atadı.
Dr. Abdullah Yeşil son olarak ise Birecik ilçe başkanını atadı. Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanlığına İş İnsanı Ahmet Aslan’ı atadı. Ahmet Aslan Birecikte sevilen ve sayılan sayılı iş insanları arasında yer almaktadır. Ahmet Aslan Birecik’te 2 Adet Petrol istasyonu işletmektedir. 
Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanlığına atanan İş İnsanı Ahmet Aslan ise şunları söyledi: Bana bu kutsal görevi layık gören İl Başkanımız Dr. Abdullah Yeşil beye teşekkür ediyorum. Görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım. Memleketimiz Şanlıurfa ve Urfa’nın incisi Birecik için elimizden geleni yapacağız. Dedi.

GELECEK PARTİSİ BİRECİK İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU! 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN