Advert

Davutoğlu: Türkiye bu iktidarı hak etmiyor

Malatya’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile bir esnaf arasında dün yaşanan diyalog dikkat çekmişti. Erdoğan’a tepkisini dile getiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Vatandaşın derdiyle dertlenerek iktidar olanlar bugün vatandaşın derdiyle dalga geçiyor. Türkiye bu iktidarı hak etmiyor” dedi.

1176 kez okundu.
Davutoğlu: Türkiye bu iktidarı hak etmiyor
Advert

Erdoğan, Partisinin 7. Olağan Kongresi için dün Malatya'daydı. Malatya Minibüs ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, Erdoğan'a, “İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz” demişti. “Bu bana çok abartılı geldi” yanıtını veren Erdoğan, “Keyif çayı bu. Bu çayı iç” diyerek çay dağıtmıştı. O anların görüntüleri ise sosyal medyada gündem olmuştu.

“VATANDAŞIN DERDİYLE DALGA GEÇİYOR…”

Malatya'da yaşananlara ve döviz kurundaki yükselişi sosyal medya hesabından değerlendiren Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı;

“Vatandaşın derdiyle dertlenerek iktidar olanlar bugün vatandaşın derdiyle dalga geçiyor” dedi. Davutoğlu, “Dolar 8 TL olmuş; bakan soruyor ‘Dolarla mı maaş alıyorsunuz?' Cumhurbaşkanı nasihat veriyor ‘Ekmek bulamıyorsanız keyif çayı için!' Türkiye bu iktidarı hak etmiyor.”

Davutoğlu: Türkiye bu iktidarı hak etmiyor 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN