Advert

Alagöz: Urfa'ya hizmet gelmiyor

Haliliye CHP İlçe Başkanı Av. Halil Alagöz Şanlıurfa ve Diyarbakır kentlerinin şehir içi trafiğini değerlendirerek Urfa’ya hizmet gelmediğini söyledi.

470 kez okundu.
Alagöz: Urfa'ya hizmet gelmiyor
Advert

Kış aylarının gelmesi ile şehir içlerindeki trafik yoğunluğu artmaya başladı. Yağışlı havalarda hem sürücüler için hem yayalar için inşa edilmiş karayolları birçok kazanın yaşanmasına engel oluyor. Kent içi yolların daha da önem arz ettiği bu dönemlerde CHP Haliliye ilçe Başkanı Av. Halil Alagöz bu konuya parmak bastı. Şanlıurfa ve Diyarbakır’da ayrı ayrı kent içindeki yollarda video çekimi yapan Alagöz, Diyarbakır kent içi yollarının Urfa’dan daha planlı yapıldığını söyledi.

‘’Diyarbakır yolları çok güzel’’
Urfa’da ve komşu il Diyarbakır’da şehir içinde araba ile seyir halinde video kaydı yapan Halil Alagöz ‘’ Genelde hemşerilerimiz Urfa’yı Gaziantep ile karşılaştırır, Antep’in her manada, başta sanayisi olmak üzere Urfa’dan ne kadar ileride olduğunu görüyoruz, biliyoruz. Bingöl tarafından Diyarbakır’a girip, Urfa tarafından çıktığınızda Diyarbakır’ın merkezinden geçiyorsunuz, öyle çevre yolu, yol uzatma diye bir şey yok. Eğer siz transit geçmek istiyorsanız neredeyse hiçbir trafik ışığına yakalanmadan doğrudan Diyarbakır’dan geçebiliyorsunuz. Bunu videolardan da fark edebilirsiniz, yolu ne kadar düzgün olduğunu, yan yolların ve ara yolların ne kadar güzel olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca Diyarbakır’ın herhangi bir noktasına gitmek isterseniz hiç zaman kaybetmeden isteğiniz adrese ulaşabiliyorsunuz. Ancak bu Urfa için geçerli değil’’ ifadelerini kullandı.

‘’Çevik Kuvvet bir sorun olmaya başladı’’
Alagöz yaptığı karşılaştırmanın devamında ‘’Karaköprü’den şehre giriş yapıp, kentin merkezi konumundaki Halk Eğitim Merkezi’ne gelene kadar defalarca ışıklara yakalanıyorsunuz. Gelirken Diyarbakır’da olduğu gibi yan yollar pek yok. En önemlisi Çevik Kuvvet Kavşağı’nı da görmüş olacaksınız. Zaten Çevik Kuvvet başlı başına Şanlıurfa’nın bir sorunu olmaya başladı. Yani bir kavşak dahi Urfa’da yıllarca konuşuldu. Defalarca yine diğer projelerde olduğu gibi müjdesi verildi. Ancak o kavşak hala bitmiş değil‘’ dedi.

“Şanlıurfa geri kalmış”
Diyarbakır belediyesinin genellikle muhalif bir partiden seçildiğinin altını çizen Alagöz, Urfa iktidar partisine oy vermesine rağmen hizmet alamadığını dile getirdi.  Sadece şehir içinde yaptıkları bu karşılaştırmaya bakarak da Urfa’nın Diyarbakır’dan geri kaldığını ifade eden Alagöz, ‘’Şanlıurfalı vatandaşlarımız iktidar partisinden yöneticiler seçersek daha fazla hizmet gelir düşüncesiyle iktidar partisi adaylarını destekliyorlar. Ancak realite bize şunu gösterdi, bu düşünce pek doğru değil’’ ifadelerini kullandı.

‘’Koltuklara yapışsak ta oy alırız’’
İktidar partisinden yöneticilerin şehre hizmet yapmadıklarını söyleyen Alagöz, ‘’Şehrimiz hizmet almıyor, iktidar partisini destekleme düşüncesi sanırım düşünce ters tepiyor. Şanlıurfalı iktidar partili yöneticilerinin düşüncesi ‘biz çalışmasak ta, koltuklarımıza yapışsak ta, hiçbir hizmette bulunmasak ta, sürekli müjde verip o müjdeleri bir türlü faaliyete geçirmesekte,  sürekli projeler vaat etsek te, Şanlıurfalılar bizi desteler’ şeklindedir. Maalesef bu düşüncede olduklarından dolayı Urfa’ya hizmet gelmiyor’’ diyerek sözlerine son verdi.

Alagöz: Urfa'ya hizmet gelmiyor 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN