Advert

KARAKÖPRÜ'DE BİR YILDA 45 KİLOMETRE YENİ YOL AÇILDI

Karaköprü’de Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başlattığı yol seferberliğiyle 2020 yılı içerisinde ilçeye 45 kilometrenin üzerinde yeni yol açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

1138 kez okundu.
KARAKÖPRÜ'DE BİR YILDA 45 KİLOMETRE YENİ YOL AÇILDI
Advert

 

Karaköprü Belediyesi her geçen yıl önemli oranda büyüyen ilçede yeni yol çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başlattığı yol atağıyla 2020 yılı içerisinde ilçeye 45 kilometre yeni yol kazandırıldı.

 

Yapılaşmanın çok olduğu ilçede yol ihtiyacı olan mahallelerde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni yollar açarken, alt yapı çalışmaları tamamlanan yolları da kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

 

İlçede Seyrantepe, Batıkent, Atakent, Akpiyar, Doğukent gibi yapılaşmanın olduğu ve ihtiyaç halinde diğer mahallelerde yol açma çalışmaları yapılırken, 2020 yılında yollara toplam 220 bin metrekare kilitli parke, 20 bin metrekare prizma ve kaldırım taşı ile 40 bin metrekare de beton bordür döşemesi yapıldı.

Karaköprü’de yol çalışmalarının her zaman yoğun bir tempoyla sürdüğünü belirten Başkan Baydilli, “Biz ilçemizdeki yol ihtiyacının farkındayız ve tespitlerimiz doğrultusunda ihtiyaç olan yerlerde yeni yollar açıyoruz. Vatandaşımız bozuk yollarda evine gidip geliyorsa, çamurda kalıyorsa yaptığımız diğer hizmetlerin de hiçbir önemi yoktur.

 

Biz de Fen İşleri ekiplerimizle yeni yollar açmak, açılan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda kilitli parke döşeyerek yolları çamurdan kurtarmak için çalışıyoruz. Tabi 2020 yılı biraz zor geçti, pandemi süreci çalışmalarımızı da zorlaştırdı. Ancak biz vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına çalışmalarımızı aksatmadan çalıştık. Bu anlamda fen işleri ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 2021 yılı da bizim için hizmet yılı olacaktır" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri kış şartlarına rağmen yol ve parke ihtiyacı olan yerlerde program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

KARAKÖPRÜ'DE BİR YILDA 45 KİLOMETRE YENİ YOL AÇILDI 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN