Advert

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Kaya 2021’in tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Zor bir yılı geride bırakıyoruz. 2020, Koronavirüs pandemisinin ortaya çıkışıyla dünya tarihinde her daim yaşanılan acılarla ve üzüntülerle hatırlanacaktır. Ancak öte yandan insanoğlunun dayanışmasının, diğerleri için gösterilen hassasiyetin ve devletin halkıyla ele ele mücadelesinin timsali olarak bir bizler için bir dönüm noktasını da temsil etmektedir.

542 kez okundu.
Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Kaya 2021’in tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
Advert

Türkiye, bu yıl içinde çok sayıda deprem ve sel felaketi yaşadı. Salgın sürecinde yaşanan bu olumsuzluklar, pek tabii meydana gelen afetlerin maddi ve manevi etkisini daha da arttırdı. Ekonomik olarak sektörel açıdan bir çok alanda daralmalar yaşandı, maddi kayıplarımız oldu. Fakat, gördük ki her şeye rağmen milletimizin göstermiş olduğu birliktelikle, sabırla ve inançla aşılamayacak engel, sarılamayacak yara yok.

Cihana değer, hayatımızın merkezinde yer olan çok sayıda insanı yitirdik. Sevdiklerimize ayıramadığımız zamana yandık, komşuluğun kadrini, büyüklerimizin kıymetini, gençlerimizin değerini daha iyi idrak ettik. Müşkülü birlikte göğüslemeyi öğrendik. Allah’a İzmir ve Elazığ depreminden etkilenen vatandaşlarımız için, Antalya’da sele kapılanlar için, virüse yakalanan her bir kişi için ve sağlık çalışanlarımızın sıhhati için el açtık. Başkasının olmadığını gördük bu ülkede. Herkesin tek yürek olduğunu hissettik.

Devletin vatandaşı için ekonomik sıkıntıları göze alarak seferber oluşunu, vatandaşın da toplumsal destek sağlayarak devletini yalnız bırakmadığını gördük. Bu ülkede herkesin üstüne bir görev düşüyordu. Bu noktada yerel anlamda çeşitli projelerle hemşerilerimize yardımcı olacak çözümler üretmeye çalıştık. Problemlerimizi gerekli mercilere ileterek çözümün takipçisi olduk. Tacir ve esnafımızın sesini her platforma taşıdık. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak bu süreçte üyelerimiz için çok sayıda kurum, kuruluş ve bankayla anlaşmalar imzaladık. Tarımsal ürünlerimizin katma değerini arttıracak çalışmalar yaptık. Pandemi sürecinde elektronik ürün satışı noktasında birimlerimizi harekete geçirdik. Hayatın durduğu 2020’de hemşerilerimize bir nebze yardımcı olabilmek için var gücümüzle mücadele ettik.

Bu yıl, kötü anılarla hatırlanacaktır şüphesiz. Ancak 2020 sabır, mücadele ve dayanışmanın kamu nezdinde topyekun halde gerçekleştiği, insani ve kamusal ilişkiler için bir köşe taşı niteliği kazandı. Gelecek, bu yıl yaşadığımız olumsuzluklar ve hatırladığımız değerler çerçevesinde şekillenecektir.

2021’in tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılda İnşallah tüm bu musibetler atlatılacak ve sevdiklerimizle uzun ve refah dolu bir geleceğin kapısı aralanacaktır.

Bütün hemşerilerime geçtiğimiz yıl içinde gösterdikleri hassasiyetler için teşekkür ediyorum.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Kaya 2021’in tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN