Advert

4. MURAD KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Karaköprü Belediyesi'nin Seyrantepe mahallesine kazandırdığı 4. Murad Kültür Merkezi yapılan açılışla vatandaşların hizmetine sunuldu

448 kez okundu.
4. MURAD KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
Advert

 

 

Karaköprü Belediyesi ilçenin yeni ve hızla büyüyen toplu konut bölgesi Seyrantepe Mahallesine yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin girişimleriyle TOKİ’den devralınarak değerlendirilen yapı kültür merkezi ve okuma evine çevrildi.

Karaköprü'yü Şazeli Ali Dede'ye vakfeden Sultan 4. Murad'ın adı verilen kültür merkezi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından açılışı gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Açılışa Başkan Baydilli'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve Gülender Açanal, Karaköprü Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve davetliler katıldı.

Açılış töreni pandemi tedbirleri kapsamında yapılırken, açılış öncesi Karaköprü Belediyesi tarafından hazırlanan ve Sultan 4. Murad'ın Karaköprü'ye gelişi, Şazeli Ali Dede ile karşılaşmasının anlatıldığı belgesel film gösterildi.

4. Murad Kültür Merkezi'nin açılışında bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Biz ilçemizi kalkındırmak, vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermek için çalışmaya devam ediyoruz. Karaköprü ilçemiz çok hızlı bir büyüme oranına sahip olan bir ilçe ve biz bu ilçeye en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Seyrantepe mahallemizde verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yine burada kültür merkezi ve okuma salonu kazandırma sözü vermiştik.

Bu sözümüzü tutarak bugün 4. Murad Kültür Merkezimizi mahallemize kazandırdık ve hizmet vermeye başlıyor. Bu kültür merkezinin mahallemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise kültür merkezi yerinin TOKİ'den alınarak mahalleye hizmet edecek bir yapıya dönüşmesi için uğraştıklarını ve sonuç olarak da bu merkezin ilçeye kazandırıldığını kaydetti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise maddi ve manevi değerlerin önemine dikkat çekerek, "Hazırlanan belgeselde de gördük ki Karaköprü Belediyemiz Ali Dede gibi bir değerimize sahip çıkıyor. Bu kültür merkezi Seyrantepe mahallemize ve Karaköprü'ye hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal da burada kadınlar için, gençler için atölyelerin olduğu çeşitli kursların olduğu bir kültür merkezi kazandırılmasının çok değerli olduğundan bahsederek 4. Murad Kültür Merkezinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat seçim döneminde bu kültür merkezinin yapılacağıyla ilgili Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli adına Seyrantepe'deki vatandaşlara söz verdiklerini ve bugün bu sözün tutulduğunu ifade etti.

1180 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 3500 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi ve okuma evinin çevresinde oyun parkı ve dinlenme alanı da bulunuyor.

4. MURAD KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN