Advert

DEVA PARTİSİ DÜZENLİ KAN BAĞIŞINA DEVAM EDİYOR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığının “Kanınız DEVA Olsun” sloganı ile başlattığı kan bağışının 2. Dönemi gerçekleştirildi.

374 kez okundu.
DEVA PARTİSİ DÜZENLİ KAN BAĞIŞINA DEVAM EDİYOR
Advert

İlkinin 17 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirildiği kan bağışının ikincisi bu kez Sırrın’da bulunan Kızılay Kan Merkezinde yapıldı. Kan bağışına İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz’ün yanı sıra Haliliye İlçe Başkanı Abdülhamit Karakeçili, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Üyeler ve gönüllüler katıldı.

 

Başkan Ahmet Tüysüz: “Daha önce DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz Kanınız DEVA Olsun kampanyasının Ocak ayında ilkini gerçekleştirmiştik. Bugün ise kan verme periyodumuzu arkadaşlarımız ile birlikte devam ettirdik. Daha önce de söylemiştik; kan vermek pozisyonunda olmak şükrün ve sağlıklı olmanın bir ifadesidir. Bunun kıymetini de bilmek gerekir. Bundan sonra düzenli olarak kan vermeye devam edeceğiz ki, “Kanınız DEVA Olsun”. Katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

Kızılay yetkilileri ise; stokların iyice azaldığı ve kan bağışının düştüğü şu günlerde rutin olarak gerçekleştirilen kan bağışına çok mutlu olduklarını belirterek, toplumsal farkındalık ve iyilik adına katkı sunmalarından dolayı başta İl Başkanı olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN