Advert

Parklarımıza sahip çıkın!

Değerli okurlar, bugünkü yazımda sizlere parkların içler acısı halinden bahsetmek istiyorum.

1251 kez okundu.
Parklarımıza sahip çıkın!
Advert


Şanlıurfa'daki park bahçeler müteahhitlere ihale olarak veriliyor. Peki bunların hiç kimse kontrolünü yapmıyor galiba. Kasap taşındaki aile parkında sabahları insanlarımız sağlıkları için spor yapıyorlar ama benim gördüğüm kadarıyla hiç temizlik yok.  Bu insanlar sabah sekizden işe geliyorlar o insanlara da hak veriyorum sabah 2 saat önce gelmiş olsalar akşam da 2 saat önce gitseler oralar biraz daha temiz olmuş olur.

Bana göre 20 kişi çalışacağı yerde 10 kişi çalışıyor. Belki bu insanların sigortaları da yoktur. Çünkü sabah erken sulama yapmaları gerekirken saat 11-12 arası su veriyorlar. Bu saatlerde çimler sulanmaz sıcaklarda su verdiğin zaman zarar vermiş olur. Lütfen kontrol yapalım.

Buradan Büyükşehir Belediye yetkililerine kontrol yapmaları için sesleniyorum. Her yıl binlerce lira yatırım yaptığınız bu parklara bakmak zor olmasa gerek. Dinlenip rahat bir nefes almak istediğimiz bu parklara gözünüz gibi bakmanız gerekiyor. Havalar iyice ısındı, vatandaşlar serin bir ortama gitmek için parklara gidiyor. Ancak bir tarafta çöpler bir tarafta da gecikmeli yapılan sulama nedeniyle parklara dinlenmek imkanız hale geliyor.

Sevgili yetkililer ailelerimiz ile birlikte geldiğimiz bu parklara bakmak hizmetleriniz arasında en kolayı olsa gerek. Lütfen parklara gözü gibi bakacak kişileri görevlendirin.

Sağlıcakla kalın…

Parklarımıza sahip çıkın! 63URFAHABER.COM
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN